comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Salih Uçan için ilginç transfer girişimi!

04 Mart 2014, Salı 16:01

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin 'geleceğin yatırımını' yaparak transfer ettiği Salijh Uçan sarı lacivertli takımda forma şansı bulamasa da Avrupa kulüplerinin radarından çıkmıyor. Genç orta saha oyuncusu Aykut Kocaman döneminde forma şansı bulsa da Ersun Yanal genç futbolcuya fazla forma şansı veriyor. Sarı lacivertlilerin genç futbolcusu Fenerbahçe'de istediği fırsatı yakalayamasa da Avrup kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.
 
Uzun süredir takipteler

Salih Uçan'a Roma'dan sonra bir talip daha çıktı. Portekiz'in güçlü takımlarından Benfica sarı lacivertlilerde forma giyen genç oyuncuyu transfer etmek istiyor. Portekiz basınında yer alan habere göre Benfica ilginç bir teklifle Fenerbahçe Kulübü'nün kapısını çalacak. Portekiz temsilcisi sarı lacivertli takımda forma şansı bulamayan Salih Uçan için Fenerbahçe'ye transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. Bir sonraki satıştan yüzde 25 ödeme yapmayı taahhüt edecek olan Benfica, Salih Uçan'ı UEFA Avrupa Ligi ve 20 Yaş Altı Dünya Kupası tecrübelerini de yakından takip etti.
 
Çok ısrarlılar

Benfica'nın Salih Uçan'ın bonservisini aldıktan sonra uyum sağlayamaması halinde Fenerbahçe'ye kiralanması ya da transfer önceliğinin sarı lacivertlilere verilmesini de alternatifler arasında tutacağı haberin detayında yer aldı. Bu transferle ilgili olarak Benfica'nın 8 milyon Euro bonservis belirlediği de Portekiz basınında yer alan bir başka detay oldu. Kulübe yakın kaynakların ifadelerine yer veren gazeteler Salih'in geçen sezon yakaladığı çıkış ve scoutların önemli notları dolayısıyla Benfica'nın transferde ısrarlı olduğu belirtildi.

Kaynak: Eurosport

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!