comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli oyuncudan uyuşturucu itirafı!

04 Mart 2014, Salı 15:47

Brezilya basınına konuşan Baroni, kayın pederinin kendisini kötü yola düşmekten kurtardığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, kayın pederi Baroninho ile bir araya geldi ve duygularını Brezilya basını ile paylaştı. Eşinin babası ve yine kendisi gibi eski bir futbolcu olan Baroninho'nun hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Cristian, sarı lacivertlilerin alt yapısında görev yapan kayınpederi ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sohbet etti.
 
Cristian ile tanışmalarının yaklaşık 15 yıl öncesine denk geldiğini söyleyen Baroninho, damadını futbolcu olarak keşfeden kişinin de kendisi olduğunu ifade etti. Cristian'ın isim babası olduğunu söyledi, kızıyla evlenmesinin ardından ‘Baroni' soyadını oyuncunun kendisinden aldığını ve ardından kendisini de Türkiye'ye getirdiğini söyledi. Gerçek isim Edilson Guimaraes Baroni olan Baroninho geçmişte Palmeiras ve Flamengo gibi takımlarda oynamış ve önemli başarılar kazanmıştı.
 
UYUŞTURUCUNUN OLDUĞU YERDEN GELİYORUM

Cristian ise şunları söyledi: “Bugün ben ben olduysam, bu yüzden ona çok şeyler borçluyum. Çünkü ben yoksul bir aileden, varoşlardan geliyordum. Hırsızlığın, uyuşturucunun, ölümün kol gezdiği yerden geliyordum. Bugün hayatta olmayan birçok arkadaşım var. Beni oradan çıkardı. Kendisi bu konularda çok titiz bir insan. Yanlış giden şeylerden hoşlanmıyor ve işleri yoluna koymaya gayret ediyor.”

Kaynak: AMKSPOR

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!