comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de 4 eksik, 4 sınırda...

28 Şubat 2014, Cuma 12:32

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçında 4 oyuncusunu kullanamayacak, 4 oyuncu ise ceza sınırında...

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında evinde puan kaybetmek istemiyor.

Sarı-lacivertliler, cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği karşılaşmada rakibini yenerek, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 4 deplasmanda 3 yenilgi, 1 beraberlik alarak 10 puan yitiren Fenerbahçe, bir yılı aşkın süredir ligde maç kaybetmediği Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği'ni mağlup etmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

SOW, EGEMEN VE EMRE DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Sow ile kart cezaları sona eren Emre Belözoğlu ve Egemen Korkmaz, Gençlerbirliği maçında forma giyebilecek.

Ligin 20. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynadıkları maçta sakatlanan Sow, Kasımpaşa ve Elazığspor karşılaşmalarında forma giyemedi. Elazığspor maçının ardından yapılan antrenmanlarda takımla çalışan Senegalli futbolcunun, yarın ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve aldığı 2 maç cezayı Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarında tamamlayan Egemen Korkmaz, 2 haftanın ardından yarınki maçta takımdaki yerini alacak.Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Elazığspor maçında oynamayarak cezasını tamamlayan Emre Belözoğlu da yarınki maçta forma giyebilecek.

CRISTIAN, WEBO VE ALVES YOK

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçında 4 futbolcu forma giyemeyecek.

Sakatlıkları devam eden ve takımdan ayrı çalışan Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile Elazığspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Cristian, Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alamayacak.

OLASI 11

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısına çıkması beklenen olası 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Alper Potuk, Sow, Emenike.

DÖRT OYUNCU SINIRDA

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesinde üçer sarı kartı bulunan dört futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike yarınki maçta birer sarı kart görmeleri durumunda, 24. haftada deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!