comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe ligden mi çekiliyor? Açıklama...

27 Şubat 2014, Perşembe 22:56

Fenerbahçe, PFDK'nın verdiği cezalar üzerine açıklama yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Deniz Tolga Aytöre, sarı-lacivertlilerin resmi televizyon kanalına sarı-lacivertlilere verilen cezalar sonrasında açıklamalarda bulundu. Aytöre, kararların adil olmadığını belirtirken, gerekirse ligden ayrılabileceklerini belirtti.
 
İşte Aytöre'nin sözleri...

"Şu anda yapacağım değerlendirmeler ve yorumlar, Başkanımız ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun ortak görüş ve deklarasyonlarıdır. Öncelikle tüm kamuoyunun bu hususu bilmesini isterim. Gelinen noktada Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, TFF ve kurullarının vermiş olduğu kararları tartışmanın Fenerbahçe için artık gereksiz olduğunu düşünüyoruz. Bizim için tartışılacak yegane konu TFF'nin Fenerbahçe açısından meşruiyetidir. Ve bugün buradan tüm spor kamuoyuna ve Fenerbahçe camiasına deklare ederim ki, Fenerbahçe için TFF'nin Genel Kurul süreci, daha doğrusu seçim süreci bizler için başlamış bulunmaktadır. Bu sürecin tüm Türkiye ve tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dilerim. Bu konuda da yarın saat15.00 itibariyle ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyeceğiz.

Detaylarını ve ayrıntılarını yarın ki basın toplantısında konuşacağız. Sadece şu hususu belirtmek isterim. Taraftarlarımızın hassasiyetini ve endişesinin farkındayız. Onlardan beklentimiz ve bilmelerini istediğimiz hususta şudur ki, Fenerbahçe olarak 'ya biz bu adil yarışı sağlayacak,kurul kararlarını ve bu yarışı sağlayacak yönetimleri sağlarız ya da biz bu oyunda yokuz demeyi biliriz. 'Bu konudaki kararlılığımız çok nettir. Tüm Fenerbahçe camiasının bunu bilmesini istiyoruz." 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!