comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'a hesap soruldu!

26 Şubat 2014, Çarşamba 11:32

Fenerbahçe'de gözler Ersun Yanal'a çevrildi. İkinci yarıda alınan başarısız sonuçların hesabı Yanal'a soruldu...

F.Bahçe yönetimi, Elazığ bildirisinde açıkça Ersun Yanal'dan da hesap sordu. 5 suçlama var: 1-Sakatlıklar, 2-Fiziki düşüş, 3-Deplasman fobisi, 4-Hoca formsuz, 5- Kadro seçimi

F.Bahçe yönetimi, Elazığ maçı sonrası yayınladığı ültimatomda Ersun Yanal'a da sert eleştirilerde bulundu.

Bildirideki "Son haftalarda çeşitli nedenlerden dolayı Büyük F.Bahçe taraftarını ve futbol kamuoyunu tatmin edecek nitelikte bir futbol sergileyemediğimiz yolundaki görüşlere katılıyoruz" ifadesi, Yanal'a yönelik 5 suçlama içeriyor:

1-SAKATLIKLAR: Futbolcular sürekli sakatlanıyor, sakatlanan uzun süre dönmüyor. Bir sakatlık bitiyor bir başka oyuncunun sakatlığı başlıyor.

2-FİZİKSEL DÜŞÜŞ: F.Bahçeli futbolcular maç başına ortalama 110 kilometre koşuyor ama tükenmişlik sendromu nedeniyle sonuç üretemiyor.

3-DEPLASMAN FOBİSİ: 10 puan farka yol açan deplasman fatihi F.Bahçe gitti. Son 4 deplasmanda 11 puan kaybeden bir takım ortaya çıktı. Ersun Yanal, bir türlü puan farkının kapanmasına yol açan deplasman sorununa çözüm bulamadı.

4-HOCA DA FORMSUZ: Futbolcular gibi Ersun Yanal da teknik direktör olarak form düşüklüğü yaşıyor. Yanal, ilk yarıdaki form durumunun çok uzağında.

5-KADRO SEÇİMİ: Oyuncu tercihleri, oyuncuların görev bölgelerinde önemli yanlışlar var. Sakat ve cezalıların yokluğunda yedekler hazır tutulmamış.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!