comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cristian'dan kart açıklaması

26 Şubat 2014, Çarşamba 08:32

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Elazığspor mücadelesinde kırmızı kart gören Cristian Baroni, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Elazığspordeplasmanında 10 kişi kalmasına neden olan Cristian Baroni 58. dakikada yaşananları anlattı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; profesyonel futbol kariyerinde ikinci, Türkiye'de ise ilk kırmızı kartını gördüğünü hatırlatan Brezilyalı futbolcu, "Elazığsporlu Onur, bana faul yaptığı ve yerde kaldığımız pozisyonda ayağımı tuttu. Ayağımı bırakmayınca kendimi kurtarmak içinçırpındım. Hakem benim çırpınmama kırmızı kart gösterdi" dedi. Takım olarak haftalardır hakemler tarafından haksızlığa uğradıklarını iddia edenCristian, "Bu hafta da hakemlerden nasibini alan şanssız kişi de ben oldum. Hakemlerin aleyhimize üst üste bu kadar kolay ve çok hata yapması tesadüf olamaz. Elden bir şey gelmiyor ve insan üzülüyor" diye konuştu.

HÜSEYİN GÖÇEK'İN NOTU 7.8

Elazığspor-Fenerbahçe maçının hakemi Hüseyin Göçek gözlemcisi Sebahattin Şahin'den 7.8 aldı. Bu notun karşılığı, "Hakem bariz hatalar yaptı" anlamı taşıyor. Göçek'in en az 2 hafta dinlendirileceği ve PTT 1.Lig'inde görev verileceği öğrenildi. Sivas-F.Bahçe maçının çok tartışılan hakemi Yunus Yıldırım da 7.2 almıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!