comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aydınlar'dan Yıldırım'a cevap!

25 Şubat 2014, Salı 16:33

TFF Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın bugün yayınlanan bir röportajındaki açıklamalarına cevap verdi.

TFF Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın bugün yayınlanan bir röportajındaki açıklamalarına cevap verdi.

Mehmet Ali Aydınlar tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Kamuoyunun dikkatine,

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın 23 Şubat Pazar günü Habertürk Gazetesi'nde yayınlanan röportajında ismimi kullanarak yapmış olduğu açıklamalar üzerine bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

Anılan röportajda; Sayın Yıldırım, “TFF'de hem disiplin hem de tahkim kurullarının acilen değişmesi lazım. Çünkü buradaki kişilerin hepsi birilerinin adamı. Mehmet Ali Bey'in istifasından sonra Yıldırım Bey (Demirören) kurullara pek dokunmamış anladığım kadarıyla. Aynı kişiler daha önce de vardı. O şunun, bu bunun adamı…” ifadelerini kullanmıştır.

Ancak, bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Zira TFF Tahkim ve Disiplin Kurulları 7 (yedi)'şer asil üye olmak üzere toplam 14 (ondört) üyeden oluşmaktadır. Tüm spor kamuoyunun da bildiği gibi, benim istifa etmemden sonra, Sayın Yıldırım Demirören Başkanlığında TFF Disiplin ve Tahkim Kurulları yeniden oluşturulmuş olup, Disiplin Kurulu'nda benim dönemimden sadece Fahri Gültekin, Tahkim Kurulu'nda ise Prof. Dr. Bahri Öztürk ve Av. Osman Karakuş aynı görevlere seçilmiş, bu isimlerin dışındaki tüm üyeler değiştirilmiştir.

Gerçekleri tüm spor kamuoyunun bilmesi adına işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Saygılarımla,

Mehmet Ali AYDINLAR"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!