comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe, Göçek'ten şikayetçi

25 Şubat 2014, Salı 10:05

Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, Hüseyin Göçek'in gösterdiği performanstan oldukça şikayetçi. Sarı lacivertlilerin Göçek'e olan tepkileri, Nisan 2011'den bu yana bitmiyor.

Spor Toto Süper Lig'de hala lider durumda olan ancak cepten yiyerek farkı 4'e düşüren Fenerbahçe'de, hakemlere tepki sürüyor. Sivasspor maçında Yunus Yıldırım'ın Egemen'in hareketine faul vermesi ve ardından kırmızı kart çıkarması, çizgi hakemi Murat Türker'in penaltıyı vermemesinin ardından, sarı lacivertli kulübün şimşeklerini daha önce de üzerine çeken Hüseyin Göçek başrole çıktı.

 

Fenerbahçe'nin Hüseyin Göçek üzerindeki eleştirileri ve tepkisi ilk olarak 2010/11 sezonunda Kadıköy'de oynanan Gaziantepspor maçıyla başladı. Fenerbahçe karşılaşmayı Andre Santos'un 90+4'te attığı golle kazansa da, Alex ve Niang'a ceza sahası içinde yapılan sert hareketlere faul verilmemesi, Gaziantepsporlu oyuncuların agresif hareketlerine prim verilmesi gerekçe gösterilerek Hüseyin Göçek'e ağır eleştiri getirildi. Hüseyin Göçek bu maçtan sonra uzun süre Fenerbahçe maçlarına verilmedi.

48 HAFTA F.BAHÇE MAÇI GÖREMEDİ

2011/12 sezonun hiçbir Fenerbahçe maçında görev alamayan Hüseyin Göçek, 2012/13 sezonunda Kadıköy'de Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte tekrar görev aldı. O sezon sarı lacivertlilerin Antalyaspor maçını da yöneten Göçek, bu sezon ilk kez Trabzonspor maçında Kadıköy'de düdük çaldı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda tribünler, son 15 dakika boyunca Hüseyin Göçek aleyhinde ağır tezahüratlar yaparken, yine hakemin gösterdiği kötü performans eleştiri oklarının hedefi oldu.

Hüseyin Göçek, pazartesi akşamı yönettiği Elazığspor maçında da, Cristian'a verilen kırmızı kart ve Alper ile Emenike'ye yapılan müdahalelerde çalınmayan penaltı düdükleri nedeniyle ağır eleştirilere hedef oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!