comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel herkesi topa tuttu!

24 Şubat 2014, Pazartesi 23:00

F.Bahçe'de kaptan Volkan Demirel, Elazığspor maçı sonrası herkesi topa tuttu, "Konuşursam çok ağır konuşurum" dedi...

Elazığspor - Fenerbahçe maçı sonrası F.Bahçe kaptanı Volkan Demirel Lig TV yayınında çok sert açıklamalar yaptı.
 
Volkan Demirel, hakemlere, yayıncı kuruluşa ve yorumcuları eleştirirken artık "yeter" dedi:
 
"Değerlendirilecek pek fazla bir şey yok. Hakemleri mi, bizim takımı mı, pozisyonlarımı gerçekten bilemiyorum. Hoca Mehmet Topal'a demiş avantaja bırakmıyorum, çünkü elden sekti diye. Bizim tam karşımızda oldu. Ben gördüm, fazla uzatmak istemiyorum.
 
Konuştuğumda ağır konuşurum. 1-2-3 değil, artık yeter. Kim verilecekse bizim maçlarımıza iyice incelensin öyle verilsin. Her insan hata yapar, penaltıyı görmezsin ama Sivas maçındaki görmezsin, Cristian'ın ayağını çekmesini tekme atma olarak değerlendirirsin. Artık daha insancıl olmamız gerekyor. Bizim performansımız tartışılabilir. Biraz da yapılanları tartışmak lazım. Mesleğimi bir kenarı koyup farklı şeyler konuşacağım, kaldıramıyorum. Artık zor dayanıyorum. Yeter. Yetmezse de devam etsinler.
 
Biz futbolcu arkadaşlarımız olarak elimizden geleninin en iyisini yapacağız. Biz inandık, şu arkadaşları biraz tutarsak (hakemler) biz rahat rahat devam edeceğiz. Biz yardım istemiyoruz, doğru olanı istiyoruz. Herkes de karakterini yansıtsın, bazı yerlere yaranmak için davranışlar göstermesin. Sivas maçı, bu maçtaki pozisyonları tartışalım. Pozisyonlardan sonra puanları toplayalım bakalım puan farkı kaç olacak? Sanırım lige zevk vermek istiyorlar, en sonunda zevk veren taraf biz olacağız, merak etmesinler..."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!