comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt taraftardan destek istiyor...

24 Şubat 2014, Pazartesi 22:58

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Elazığspor ile berabere kalan Fenerbahçe'de, Dirk Kuyt mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe'nin, deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından Dirk Kuyt açıklamalarda bulundu.
 
Cristian Baroni'nin kırmızı kart gördüğü posizyon ile ilgili olarak net görmediğini söyleyerek detaylı bir yorum yapmayan Hollandalı oyuncu, taraftarlarda takıma güvenmelerini istedi.
 
Kuyt'un açıklamalarının tamamı şu şekilde;
 
"Çok iyi başladığımız oyunda iki puan kaybetmek son derece üzücü. 5'e yakın gol pozisyonumuz oldu ama işte futbol böyle atamadığınız zaman yiyen taraf siz olursunuz."
 
"İlk yarıyı böyle bir oyunun ardından yenik kapatmak üzücüydü. İkinci yarı özellikle kırmızı kartın ardından zor oldu. Şu an sanırım hakem hakkında bir konuşma gerçekleşiyor. Tam olarak pozisyonu göremedim, bir şey diyemiyorum ama sormak istemiyorum pozisyondan eminmiydi acaba."
 
"Yayıncı kuruluşu izleyince hayal kırıklığına uğrayacağım. Son maçımızı izlediğim böyle oldu ve uyuyamadım. İyi başladığımız bir maçı kaybet kötü oldu."
 
"Bence şu an için takımın içinde bir panik yok. Gerçekten çok iyi başladık. İlk 10 dakika için sezonun en iyi 10 dakikası diyebilirız. Aynı şekilde de özellikle 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon bulan ve kazanmaya yaklasan cok takım bulamazsınız."
 
Fenerbahçe tarihini biliyorum ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Sakat arkadaşlarımız, Webo, Sow ve Egemen gibi isimler döndükten sonra daha iyi olacağız.
 
Taraftarlarımızın üzgün olduğunu biliyorum, ancak bize güvensinler. Ligin bundan sonrası için biz hazırız.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!