comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alper Potuk'tan FLAŞ iddia!

24 Şubat 2014, Pazartesi 22:56

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Alper Potuk, Cristian Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili kural hatası olduğunu iddia etti ve çok tartışılacak sözler sarfetti.

Fenerbahçe'nin başarılı yıldızı Alper Potuk, 1-1 berabere kaldıkları Elazığspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Sarı lacivertli futbolcu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Cristian Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili ilginç bir açıklama yaptı.
 
İşte Alper Potuk'un o sözleri;
 
"Mutlak 3 puan için gelmiştik. Maçın başında da bunu gösterdik. Gerçekten iyi başladık. Sonrasında Elazığspor oyunu dengeldi. Kırmızı karttan sonra kendimize geldi."
 
"Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonunda hakem önce avantaja bıraktı. Pozisyon bitince sarı kartı çıkarttı. Sonra yan hakem "Baroni tekme attı" diye söyledi. Sonra Baroni'ye kırmızı kart verdi. O sırada yerde yatan Elazığsporlu oyuncuya sarı kart vermeyi unuttu. Sahanın başka bir yerinde o sırada kargaşa oldu. Bu sefer kargaşadan dolayı gitti yerde yatan oyuncuya sarı kart verdi. Buna bakılmasını istiyorum. Gördüğüm kadarıyla ikinci sarı karttan atılması lazımdı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!