comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de kadro sıkıntısı

23 Şubat 2014, Pazar 13:32

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, zirve yolunda puan kaybetmemenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, rakibini yenerek puan farkını 6'ya çıkarmak istiyor.

Galatasaray'ın dün oynanan derbi maçta Beşiktaş'ı 1-0 yenerek 44 puanla ikinci sıraya yerleşmesinin ardından haftaya 47 puanla lider giren sarı-lacivertliler, Elazığ deplasmanından alacağı 3 puanla farkı yeniden 6 puana çıkarmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 3 deplasmanda puan alamayan Fenerbahçe, Elazığspor maçını kazanarak, deplasmanda stresine de son vermeyi amaçlıyor.

- Kadro sıkıntısı devam ediyor

Fenerbahçe, üst üste gelen sakatlıklar ve cezalar nedeniyle Elazığspor maçı öncesinde de kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor.

Sakatlığı devam eden futbolculardan Webo ile dünkü antrenmanda omzundan sakatlanan Alves, yarınki maçta forma giyemeyecek. Durumu iyiye giden ancak tam hazır olmayan Sow'un kadroya alınıp, alınmayacağı son antrenmandan sonra belli olacak.

Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Egemen Korkmaz, Kasımpaşa maçının ardından Elazığspor maçında da oynamayarak, cezasını tamamlayacak. Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Emre Belözoğlu da yarınki maçta oynayamayacak.

- Caner ve Emenike takıma dönüyor

Sarı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Caner Erkin, Elazığspor karşısında ilk 11'de forma giyecek.

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta sakatlanan ve Eskişehirspor, Sivasspor maçında kadroda yer almayan, Kasımpaşa maçında ise tam hazır olmadığı için yedek soyunan Emenike'nin yarın ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Hafta içinde sakatlıkları bulunan ancak son antrenmanlarda takımla çalışan Cristian, Meireles ve Gökhan Gönül de Elazığspor maçında oynayabilecek.

- İki oyuncu ceza sınırında

Fenerbahçe'de Elazığspor maçında forma giyebilecek futbolculardan ikisi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mehmet Topal ve Emenike yarınki maçında oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 23. haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!