comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den TFF'ye cevap gecikmedi!

21 Şubat 2014, Cuma 21:32

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesi üzerinden TFF'ye cevaben bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesi üzerinden TFF'nin Aziz Yıldırım'ın itiraz hakkında yaptığı düzeltmeye ilişkin olarak bir açıklama yayınladı. Fenerbahçe, yayınladığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasını tirajı komik bulduklarını belirtti.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"Sayın TFF Tahkim Kurulu'nun bugün yapmış olduğu ve "buna karşılık kişi ve kurumların da anayasal bir yargı merci olan Kurulumuza hitabında asgari saygıyı göstermekten çekinmemesi gerektiğini kamuoyu ile paylaşırız." şeklinde sonlanan açıklamasını kelimenin tam anlamı ile tirajı komik bulduğumuzu ifade etmek isteriz. Şöyle ki:

Türkiye'de hiçbir anayasal yargı merciinin çalışma saatleri söz konusu yargı merciinin başkanının halı saha maçına göre belirlenmemektedir. Kamuoyu tarafından bilinmelidir ki TFF Tahkim Kurulu 20 Şubat 2014 tarihli toplantısına Kurul Başkanı Sayın Engin Tuzcuoğlu'nun toplantıyı müteakip oynayacağı halı saha maçı sebebi ile saat 15.40'da son vermek zorunda kalmıştır. TFF Tahkim Kurulu'nun toplantısına son verdiği saatlerde TFF Disiplin Kurulu ise halen toplantı halindedir.

Sayın Tahkim Kurulu'nun bugün dahi hak mahrumiyeti cezasına karşı yaptığımız itirazı karara bağlamak yerine basın açıklaması için mesai yapması sayın kurulun bizatihi kendisinin anayasal yargı kurumu olma ciddiyetini kavrayamadığının en açık göstergesidir. Beklentimiz ve yegane arzumuz Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından tarihe not düşmek amacıyla Tahkim Kurulu'na sunulan savunma içeriğinde ileri sürülen eleştirisel hususlarda TFF Tahkim Kurulu'nun kendini geliştirmesidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk Kurulu"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!