comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike'nin itirafı!

21 Şubat 2014, Cuma 20:26

Fifa.com'a konuşan Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, her şeyin yolunda gittiğini, takımının ve kendisinin performansından oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Fifa.com'a konuşan Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, her şeyin yolunda gittiğini, takımının ve kendisinin performansından oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin ve Nijerya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu, bu sezon forrmunun zirvesinde bulunuyor. Takımıyla 17 maça çıkıp 8 gol atan Emenike;"Taraftarları mutlu etmek harika bir duygu."
 
26 yaşında Karabükspor'a gelişini, futbolunu geliştirme hayaliyle Avrupa'ya açılmak olarak anlatan Nijeryalı futbolcu, 'Mavi-Ateş'e transfer olup ilk sezonunda 14 gol atma başarısı gösterdi ve Fenerbahçe'nin dikkatini üzerine çekti.
 
O dönem gelişen olaylardan dolayı Rusya'ya transfer olan ve 2 yıl Spartak Moskova forması giyen Emenike, bu 2 yılı şu sözlerle özetliyor:
 
"Rusya'da mutsuz değildim, iyi zaman geçiriyordum. İyi bir takımımız vardı ve herkes bize çok kibar ve nazik davranıyordu. Ama dürüst olmak gerekirse bir gün Fenerbahçe'ye dönmenin hayalini kuruyordum. İstanbul'da bitmemiş bir hikayemiz vardı.2011'de onlardan ayrılırken çok üzgündüm. Geri dönüp bir şeyler yapmalıydım. Şu anda burada olduğum için çok mutluyum."
 
Geçirdiği sakatlıklardan da bahseden başarılı forvet: "Sakatlıklarımın zamanlaması hep önemli turnuvalardan önce oluyor. Geçen sene Afrika Kupası'nı kaçırmıştım, umarım mu sene sakatlanıp Dünya Kupası'nı kaçırmam."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!