comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal net konuştu!

21 Şubat 2014, Cuma 10:29

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, şampiyonluk konusundaki inancını bu sözlerle açıkladı: "Olamazsak burada kalmam..."

F.Bahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın kendine olan güveni tam.
Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli hocası, yakın çevresiyle yaptığı durum değerlendirmesinde, “İnancım her zaman tam ve hiç şaşma olmadı. Şampiyonluk kupasını kaldıramazsak Fenerbahçe'de kalmam. Sezon sonunda kulübümüzle görüşürüz” dediği öğrenildi.
 
Bu arada Elazığspor maçı için Fenerbahçe'de hazırlıklar son sürat devam ederken, teknik direktör Ersun Yanal da bu konuda oyuncularıyla özel olarak ilgileniyor. Yanal, Elazığ maçının önemine dikkat çekerken, “Kaybetme haklarımızı erken kullandık. Bu yüzden artık bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. İlk yarıda elde ettiğimiz puan farkını deplasmanda kazandığımız maçlarla yarattık. O yüzden şimdi kazanma zamanı. Bu galibiyet hem özgüvenimizi yerine getirecek hem de puan farkını açacak” ifadelerini kullandı.
 
Futbolcuların da bu durumun farkında olduğu ve aralarında yaptıkları sohbetlerde sık sık maçın önemine değindikleri öğrenildi.

Kaynak: Habertürk

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!