comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den çift antrenman!

20 Şubat 2014, Perşembe 20:25

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında, 24 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe günü çift idmanla tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında, 24 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 17.00'de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular dar alanda yaptıkları 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanı, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladı. Altyapıdan 10 oyuncu da antrenmanda yer aldı.

Cristian Baroni, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken,
Moussa Sow, Egemen Korkmaz, Pierre Webo ve Raul Meireles sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, salonda özel program dâhilinde çalışırken, Emmanuel Emenike ise izinli olduğu için antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Elazığspor maçının hazırlıklarını 21 Şubat Cuma günü sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerinde yapılacak olan antrenman saat 10.30'da başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!