comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner Erkin çılgına döndü!

19 Şubat 2014, Çarşamba 10:24

Gittikleri mekanda eşi Asena Erkin'in adının aşk dedikodularına karıştığı Berkay ile karşılaşan Caner Erkin, çileden çıktı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena Erkin, önceki akşam Cihangir'deki Mona'daydı. Ünlü çiftin eğlencesi, mekana Asena Erkin'in adının aşk dedikodularına karıştığı popçu Berkay'ın gelmesiyle yarım kaldı. Mutfak kapısından mekanı terk eden ünlü çift, yine de objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı. Bekledikleri aracın gecikmesi, ikiliyi çıldırttı.
 
'BEN SİZE İŞİNİZİ YAPTIRACAĞIM'

Gazetecilerin, 'Berkay Bey geldiği için mi mekanı arka kapıdan terk ediyorsunuz?' sorusuna ünlü futbolcu "Sizi ilgilendiriyor mu?" diye karşılık verdi. Erkin, "Biz işimizi yapıyoruz" diyen muhabirleri, "Ben size işinizi yaptıracağım" diye tehdit etti. İkili, araçları ile uzaklaştıktan beş dakika sonra tekrar mekanın önünden geçti. Direksiyondaki Caner Erkin, flaşların patlaması üzerine aracını gazetecilerin üzerine sürdü.
 
'AŞIĞIM BEN'

Bir arkadaşının yaşgününü kutladıklarını söyleyen Berkay ise şunları söyledi: "Kimseyi takip etmiyorum. Hanımefendi ve beyefendiyi görmedim. Yedi aydır birlikte olduğum kız arkadaşım var; aşığım ben."

Kaynak: Sabah

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!