comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'a göre en ciddi rakip Beşiktaş

18 Şubat 2014, Salı 09:33

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, şampiyonluk yolunda en ciddi rakiplerinin Beşiktaş olduğunu belirtti.

Şampiyonluğun en büyük favorilerinden Fenerbahçe'de keyifler yerinde... Arka arkaya alınan iki mağlubiyetin ardından önceki gün Kasımpaşa'yı yenerek kendine gelen Sarı-Lacivertli kulübün teknik patronu Ersun Yanal, oyuncularını bu önemli galibiyet için kutlarken, şampiyon olacaklarını yineledi.

Alınan iki yenilgilin ardından G.Saray ve Beşiktaş'ın yarışta iddialı duruma gelmesini yakın çevresine yorumlayan teknik direktör Ersun Yanal, ezeli rakipleri G.Saray'ı bir kenara iterek, her geçen hafta performansı yükselen Beşiktaş için ayrı bir parantez açtı. Siyah Beyazlı takımı son dönemdeki çıkışıyla kendilerine en ciddi rakip olarak gördüğünün altını çizen deneyimli çalıştırıcı, “Beşiktaş sistemini çok iyi oturtmuş ve son dönemde performans anlamında en üst seviyeye ulaşmış oyunculara sahip. Arka arkaya kazanmaları da futbolcuların özgüvenlerini tam anlamıyla yerine getirdi.

G.Saray maçından sonraki iki karşılaşmasını da evinde oynayacaklar. Buda onlar için büyük bir avantaj. Bence bizi bu yarışta sonuna kadar en çok zorlayacak takım Beşiktaş olacak. Ancak ne olursa olsun sezon sonunda ipi biz göğüsleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!