comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Uslu'nun iddiası: "Yeni tapeler daha çıkacak..."

17 Şubat 2014, Pazartesi 22:30

Fenerbahçe'de basın sözcüsü Mahmut Uslu, FB TV'de önemli açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe'de gündem sıcak. F.Bahçe Genel Sekreteri, Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, FB TV'de Gündem Özel adlı programda açıklamalarda bulundu. 

Uslu'nun ifadelerinden satırbaşları şu şekilde;
"Tren raydan çıkmıştı, Pazar günkü yürüyüşü bu yüzden düzenledik... Bağdat Caddesi'nde umarım G.Saray ve Beşiktaşlı kardeşlerimiz hep böyle rahat yürür... Beşiktaş kulübü de aynı şeyle suçlanıyor ama onlar bir adalet vurgusu yapmıyor. Bu işi yapan savcıların hemen hemen hepsi tasfiye edildi..."
 
VİCDANEN AKLANDIK
 
"12 milyon lira veya dolar Trabzonspor kulübünün başkanın kendi açıklaması bu. Bu para nereye gitmiş. Savcılar bunu araştırmalı. Trabzon'da avukatlar bu parayı savunmalar için almış durumda. F.Bahçe'de ise bu rakam 600 bin TL."
 
"Yeniden yargılanma talebi bir af değil. Eğer suçluysa cezasını çekti, bir daha çekecekler. Adil yargılanma istiyoruz. Onların neden istemediklerini anlamaya başladım. Trabzon'un bütün tahriklerine karşın biz onunla konuşmuyoruz. Trabzon'da biz ya polis ile ya da bekleyerek çıkıyoruz..."
 
"Kaynağı belli olmayan parayı kulübe getiremezsin. Trabzonspor'da Yakup Aslan'ın açıklamaları tuhaf. Trabzonspor'a para bağışlayan F.Bahçeli işadamı olduğuna inanmıyorum ama bu konuyu araştırırız gerekirse, buluruz da..."
 
"Spor kulüplerinde siyaset olmaması gerektiğini her zaman söylüyoruz. Trabzonspor, TFF'den karar çıktığı halde illa bunu kovalıyor. Futboldan anlayan insanlar olduğu çin bu tip kavgaları çıkarmalarının en büyük nedeni yeşil sahada başarılı olamamarı, bu yüzden bunlara başvuruyorlar"
 
BAZI YENİ TAPELER ORTAYA ÇIKACAK
 
"Aziz Yıldırım'a yapılanlar için öbür dünya diyorduk ki kalmadı. 17 Aralık oldu. 100 binler bunları takip ediyor. Hiçbir şey mezara gitmez. Vicdanlarda aklanmış vaziyetteyiz. Biz kim suçluysa onun cezasını çekmesini istiyoruz. Zamanla daha çok şey ortaya çıkacak..."
 
"Kaybolan tapeler var. Bunlar da çıkacak. Belki bir takım siyasiler korunuyor. Bizim duyumlarımız çok iyi. Bizim otelin görüntüsü var, çantadan biletler veriliyor. Vali var. Otelin sonra görüntülerine bakıyoruz, sıfırlanmış. Suçlayalım, ispat edemesinler durumundalar..."
 
"2-3 gün önce sadece telefon tapeleri ile karar verilmeyecek diye kanun çıktı. Şimdi bunu kabul edenler oraya buraya gitti, Bolu'ya gitti."
 
"Bizi yönetenler 'bir parallellik' var diyorsa bunu da çözmeli. Biz herkes için adalet istiyoruz. Fenerbahçe'yi yenmeden şampiyon olamazsınız, gelsinler F.Bahçe'yi yensinler öyle olsunlar..."
 
KÜFÜRLERİN SONUNA LAY LAY LOM DESİNLER
 
"Hakemliği bitirdin, yaptın geldin, sırıtma dedim. Bana 45 gün ceza verdiler. Bu cezalar bizim şerefimiz, şeref dosyamıza giriyor. Sivasspor maçında katledildik, F.Bahçe'nin hakkını sonuna kadar ararız, hakem odası filan basmadık..." (Hakem Yunus Yıldırım ile ilgili olarak)
 
"Fırına emir verseler, Fenerbahçe'ye ekmek vermiyorlar. Birlik ve beraberliğimiz olmasa bizi titretmişler zaten. Bu şampiyonluk bizim için onurdur. Biz şampiyon olsak ne olur, olmasak ne olur? Avrupa'yı bize polis tapeleriyle göndermiyorlar. Suçlandığımız, UEFA'dan aldığımız cezada belirtilen maçlar, şu an dosyadaki maçlar değil..."
 
"Taraftardan istediğim küfürlerin o kısımlarını laylaylom diye geçirsinler. A diyip devamını getirmesinler... A diyoruz devamı gelmeden 100 kişi küfür etti diye yazıyorlar ceza geliyor. O kısımları lay lay loy diye söylesinler, yapıyorlar. Yapar da zaten..."
 
Ayrıntılar birazdan...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!