comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Volkan Demirel'i çıldırtan gülme!

17 Şubat 2014, Pazartesi 18:09

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının yankıları devam ediyor. Volkan Demirel, devre arasında soyunma odasında yaşananları anlattı.

Kasımpaşa Kulübü ile Fenerbahçe arasında son iki sezondur olaylı maçlar oynanıyor. Geçtiğimiz yıl Yalçın ile Volkan Demirel arasındaki kavga uzun süre konuşulmuştu.
 
Dün oynanan karşılaşmanın devre arasında da Kasımpaşa Oğuz Erkan ile Volkan Demirel arasında bir tartışma yaşandığı ve Volkan'ın Oğuz Erkan'a omuzundan tutarak küfür ettiği iddia edildi.
 
Bu iddialar, sonrası Volkan Demirel Hürriyet'e bir açıklama yaptı:
“Maçın ilk devresinde bir pozisyonda Yalçın, Kuyt'a takılarak düşmüştü. Devre arasında koridorda hakemi gördüm ve “Hocam Yalçın, Kuyt'a takıldı ve faul verdiniz. Kuyt, takılıp düşseydi yine faul verir miydiniz? “ diye sordum. O sırada arkalardan bir ses geldi. “ ha ha ha ha ha ha” dediğini duydum birinin… Alaycı bir şekilde bu sözleri duyunca yine Yalçın'ın yaptığını sandım. Ama sesin daha sonra ismini bilmediğim Kasımpaşa menajerinden geldiğini öğrendim.
 
Omuzundan tuttum ve ‘Kadın gibi gülme, adam ol' dedim. Tüm olay bundan ibaretti. Her maçta bize aynı şeyleri yapıyorlar. Geçen maçta da benimle Emre'nin annesine küfrettiler. Bu maçta da böyle tahrik etmeye çalıştılar.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!