comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin 'matkap'ı Alper Potuk

17 Şubat 2014, Pazartesi 12:31

Kasımpaşa karşısında oynadığı oyunla maça damga vuran ve taraftarlar tarafından ayakta alkışlanan Alper Potuk; taraftarlara, Ersun Yanal'a ve sağlık ekibine teşekkür etti.

Alper Potuk, Caner ve Sow'un yokluğunda görev yaptığı solkanadı çok etkili kullandı. Kasımpaşalı oyuncuların bir türlü durduramadığı genç yıldız büyük alkış aldı.

Maçın ardından açıklamalardabulunan Alper Potuk, taraftarların maç sırasında ve 88. dakikada oyundan alınırken avuçlarıpatlarcasına kendisini alkışlamaları karşısında çok gururlandığını ve duygulandığını söyledi.

Kolay adam eksiltmesi, dikine oynaması, dağınıkbir görüntü sergilese de, her geliştirdiği atağı olumlu pas olarak bitiremese de, rakibi yıpratan yönünden dolayı bazı yorumcular ve taraftarlar Alper Potuk için "Matkap" yakıştırması yapmaya başladı. Dikine oynadığı için ve attığı çalımlarla rakibieksilttiği için “delici” gibi denilen Alper maçtan sonraki konuşmalarında; "2 haftadır kazanamıyorduk, çok önemliydi maç. Stresli başladık golü hemenbulmak için. Önemli olan kazanmaktı. İnşallah aynı şekilde kazanmaya devam ederiz" dedi.

Maçtan önce Ersun hocanın kendisini motiveettiğini dile getiren Alper, "Ersun hoca, maçtan önce özel konuşmalar yaptı benimle. Çok önemli bir maç olduğunu, beni hücumda önemli görevbeklediğini söyleyip motive etti. Beni alkışlayan destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yaşadığı sakatlıknedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan Alper tedavi süreci için ise, "Sağlık ekibine teşekkür ediyorum, kısa sürede döndürdüler beni, büyük emekharcadılar" ifadelerini kullandı.

Alper Potuk, kendisini başarıya götüren Ersun Yanal, Sağlık ekibi ve taraftarlara bu vesileyle teşekkür etmiş oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!