comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ahmet Çakar'dan şok iddaa!

16 Şubat 2014, Pazar 23:33

Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, hakem Fırat Aydınus'un Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki yönetimini eleştirdi

Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, hakem Fırat Aydınus'un Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki yönetimini eleştirdi. Çakar, Aydınus'un TFF'ye çağırıldığını iddia ederek, maçı Fenerbahçe'ye kaybettirmemek adına talimat aldığını iddia etti.

Çakar, "Daha dün Caner'i dediği bile duyulmayan "lan" kelimesi yüzümden atan Fırat Aydınus, yedek kulübesine karş ıana avrat küfreden Emre'yi neden atamıyor? Emre'nin ne olduğu kundaktan belli" diye konuştu.

Kasımpaşa'nın kullandığı serbest vuruşta yakın bir baraj kurdurduğunu ifade eden Çakar, "Maçın son bölümünde Kasımpaşa'nın kullandığı serbest buruşta yaptırdığı baraj neredeyse 6 metre. 8.5 metre olur anlarım, öyle ufak bir pay olur. 8 metre olur anlarım. Ama mesafe 6 metre. Fenerbahçe gol yemesin diye maç yönetti" ifadelerini konuştu. Çakar şok da bir iddia ortaya attı:

"Fırat Aydınus TFF'ye neden çağırıldı bilmiyorum ama çağırıldığının bilgisi var. Fırat Aydınus'a Yunus Yıldırım'ın faturası ödettirildi bu maçta. Zekeriya Alp de acilen istifa etmelidir."

"Hakem hakem olsaydı ilk devre Alves ve Emre'yı atar mıydı? Caner'i attı, numunesi var. Gökhan Gönül son adam olarak aşile vurdu. Direkt kaleye gidiyordu. Fenerbahçe 8 kişi kalacaktı."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!