comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Markus Merk'ten ofsayt yorumu!

16 Şubat 2014, Pazar 22:31

Lig TV yorumcusu eski hakem Markus Merk, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında bulduğu ikinci golün nizami olduğunu ifade etti.

Lig TV yorumcusu eski hakem Markus Merk, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında attığı ikinci golün ofsayt olduğu iddialarını değerlendirdi.
 
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada, "F.Bahçe'nin ikinci golü net şekilde ofsayt. Bunu neden görmüyorlar?" diyerek hakemlere tepki göstermişti.
 
Ancak yayıncı kuruluş Lig TV'de yorumculuk yapan Alman eski hakem Markus Merk, pozisyonun ofsayt olmadığını dile getirdi.
 
İşte Merk'in o sözleri;
 
"Şota maçtan sonra bariz bir ofsayttan bahsetti. Enet bir ofsayt varsa bu bir kişi. O da Alves. Ama onun bu pozisyonla hiçbir alakası yok. Önemli olan Kuyt'ın pozisyonu. Bu da benim için aynı hizada. Kimisi ayağı 5 cm önde diyebilir. Bence değil. Bence aynı hizada. Ve yardımcılar da beklemek zorunda. Top net bir şekilde Kuyt'a geliyor. Alves'e gelmiş olsa ofsayt. Ancak topu kafayla indiren Kuyt değil. Golü atan Bekir de ofsayt değil. Gol tamamen nizami."
 
Öte yandan NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen de ikinci golün nizami olduğu yorumunda bulunurken "Şota'ya telefonda 2. golün ofsayt olduğu konusunda yanlış bilgi vermişler" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!