comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe sürpriz golcüleriyle kazanıyor

16 Şubat 2014, Pazar 21:59

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe sahasnda ağırladığı Kasımpaşa'yı savunma oyuncusu Bekir İrtegün'ün attığı golle 2-1 kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasnda ağırladığı Kasımpaşa'yı savunma oyuncusu Bekir İrtegün'ün attıgı ikinci golle 3 puana ulaştı.
 
Fenerbahçe'nin defans oyuncuları bu sezon defans oyuncularıyla 8 gol atma başarısı gösterdi. Fenerbahçe Süper Lig'de bu sezon 21 maçta rakiplerine 48 gol attı. Fenerbahçe takımında bu gollerin 8 tanesini savunma oyuncuları attı. Fenerbahçe takımında Bruno Alves, Egemen ve Caner 2'şer, Yobo ve Bekir ise 1'er kez gol kaydetti. 
 
Bekir İrtegün Paşa'yı boş geçmiyor
Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Bekir İrtegün Süper Lig kariyerindeki 5.golünü Kasımpaşa karşısında kaydetti. Bekir böylece 2.kez Kasımpaşa karşısında gol buldu. 2010-11 sezonunda Kasımpaşa karşısında 1-0 kazanan Fenerbahçe takımında golü Bekir İrtegün kaydetmişti. Bekir İrtegün böylece 434 gün sonra Süper Lig'de gol atmış oldu. Bekir en son 09.12.2012 tarihinde İ.B.Belediyespor karşısında gol atmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!