comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadıköy'de herkes onu ayakta alkışladı

16 Şubat 2014, Pazar 21:16

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşılaşmasındaki en etkili oyuncusu Alper Potuk, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki binlerce taraftar tarafından ayakta alkışlandı.

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe'de Alper Potuk sergilediği performansla sarı lacivertli taraftarları mest etti.
 
Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda sol kanatta forma şansı bulan Alper Potuk, maçın başından itibaren sarı lacivertli takımın saha içerisindeki en etkili isimlerinden birisi oldu.
 
Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Moussa Sow'un yokluğunda Fenerbahçe'de forvet bölgesinde Dirk Kuyt forma giydi. Hollandalı'nın boşalttığı bölgeye Mehmet Topuz'u yerleştiren Yanal, sol kanatta ise Alper Potuk'u görevlendirdi.
 
Maç boyunca genellikle Alper Potuk'un bulunduğu kanattan hücum geliştiren Fenerbahçe'de başarılı futbolcu sarı lacivertli taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.
 
Karşılaşmanın oynandığı sırada "Alper Potuk" tezahüratları yapan Fenerbahçeli taraftarlar, genç oyuncunun performansıyla adeta mest oldu. Başarılı futbolcu da bu tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi.
 
Karşılaşmanın 88. dakikasında oyundan çıkan Alper Potuk, binlerce Fenerbahçeli taraftar tarafından ayakta alkışlanarak oyundan çıktı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!