comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'dan bir ilk! Aylar sonra...

16 Şubat 2014, Pazar 20:32

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa karşılaşmasında savunmanın solunda Kadlec'e görev verirken uzun süredir kadro dışı olan Serdar Kesimal bu sezon ilk kez resmi bir maçta kadroya girdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Serdar Kesimal ilk kez resmi bir maçın kadrosuna alındı.

2011-12 sezonunda Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer edilen 25 yaşındaki savunma oyuncusu, teknik direktör Ersun Yanal tarafından bu sezon ilk kez resmi bir maçın kadrosuna alındı.

Sezon başında ve ara transfer döneminde Sivasspor'dan teklif alan Serdar Kesimal, Anadolu ekibine transfer olmayı reddedince süresiz kadro dışı kalmıştı. Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz'ın geçen hafta oynanan Sivasspor maçında kırmızı kart görmesinin ardından Ersun Yanal tarafından yeniden kadroya dahil edildi. Tecrübeli oyuncu Kasımpaşa karşılaşmasına yedeklerde başlayacak.

Öte yandan teknik direktörü Aykut Kocaman döneminde takımın en istikrarlı oyuncularından olan Hasan Ali Kaldırım da maça yedek kulübesinde başlarken Caner Erkin'in yokluğunda teknik direktör Ersun Yanal savunmanın solunda Michal Kadlec'e görev verdi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın orta sahanın solunda sağında görev verdiği Mehmet Topuz ise uzun süre sonra bir maça ilk 11'de başlayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!