comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ali Koç: 'Yaşatılanları unutmadık'

16 Şubat 2014, Pazar 14:14

Eski Fenerbahçe yöneticisi ve 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Koç, Bağdat Caddesi'nde yapılan yürüyüşe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı ve 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" yürüyüşüne katıldı.
 
Burada FBTV mikrofonlarına konuşan Ali Koç, ilginç açıklamalar yaptı;
"Hepimiz için tarihi bir gün. Sadece camiamız için değil, çocuklarımız için de tarihi bir gün. 3 Temmuz'da bize yaşatılanları unutmadık. O zamanlar biz derdimizi anlatırken, hiçbir savunma yapmadan halkın nezdinde suçlu duruma düşürülmeye çalışılan Fenerbahçe'nin 3 sene önce söylediğini bugün devletin tepesi bile söylüyor. Doğru çalışan bir hukuk her demokrasiye lazımdır.
 
Biz Fenerbahçeliler olarak camiamıza sahip çıktık. Bugün sadece Fenerbahçe için değil Türkiye için yürüyüşe katılıyor bu insanlar. Arzumuz, dualarımız Fenerbahçe ve Fenerbahçe gibi bu mahkemeler tarafından yargılanan tüm kesimlere yeniden yargılanma hakkı verilir. İnşallah, bir çözüme kavuşturulur. O gün de söylemiştik, tarih gerçekleri yazacaktır"
 
"F.BAHÇE'YE REVA GÖRÜLENLER HAK DEĞİLDİR"
"Fenerbahçe çok büyük bir camia. Fenerbahçe sadece spor değil. Fenerbahçe'ye o dönem reva görülenler hak değildir. Burada gördüğümüz insanlar bir ışığın yanmasına katkı verirler. Güzel bir gün başladı, güneşli bir gün. İnşallah akşam da böyle devam eder"
 
"HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ"
"Burada konuştuğumuz, hukukun bir rengi olmadığıdır. O dönemde de bazı rakiplerimiz arkamızdaydı. Ancak, bu medyaya yansımıyordu. Şimdi herkes destek veriyor. Biz hepimiz aynı gemideyiz, hepimiz Türk vatandaşıyız. Saha rekabeti başka şey, burada yaşanan başka şey. Aklıselim hakim olur inşallah"
 
"MÜCADELE DEVAM EDECEK"
"Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'yle iftihar ediyorum. Kulüpleri için 3 Temmuz'dan beri yaptıkları, Fenerbahçe'nin ayakta durmasında çok büyük katkısı var. 3 Temmuz'dan beri yapılan mücadele sadece kulüpler, taraftarlarıyla dernekleriyle yapılacaktır. Fenerbahçe, aynı 3 Temmuz'da olduğu gibi kalpler, gönüller bir olarak devam edecek"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!