comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de 6 ay sonra maç kadrosunda!..

16 Şubat 2014, Pazar 09:33

F.Bahçe'de Yobo'nun takımdan ayrılması ve cezalar dolayısıyla 6 aydır A2 takımıyla antrenmanlara çıkan Serdar Kesimal, maç kadrosuna alındı.

Fenerbahçe'de sezon başında Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda A2 takıma gönderilen Serdar Kesimal, haftalar sonra A takımın maç kadrosuna dahil edildi.

Egemen Korkmaz ve Caner Erkin'in yokluğunda Kasımpaşaspor karşısında kadroolarak ciddi bir rotasyona gidecek olan Fenerbahçe'de, geçtiğimiz günlerde affedilerek A takım ile idmanlara çıkan Serdar Kesimal'ın, 18 kişilik Kasımpaşaspor kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.

Kesimal, en son Spor Toto Süper Lig'in ilk iki haftasında oynanan Torku Konyaspor ve Eskişehirspor maçlarında yedek soyunmuş, ancak daha sonra kadroya alınmamıştı. 25 yaşındaki oyuncu, çalışmalarına Dereağzı'ndaki Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde özel program dahilinde devam ediyordu.

Ersun Yanal'ın hafta içi taktik idmanlarda yer verdiği Serdar Kesimal, Kasımpaşaspor karşısında teknik sorumlu Yanal tarafından maç kadrosuna dahil edilmesi durumunda 6 aylık bir aranın ardından Fenerbahçe A takımının kadrosuna girmiş olacak.

OYNAMA İHTİMALİ DE BULUNUYOR

Egemen Korkmaz'ın yokluğunda, Ersun Yanal'ın stoper ikilisinde Bekir İrtegün ve Bruno Alves'e görev vermesesi bekleniyor. Ancak, sakatlığına rağmen Kasımpaşaspor karşılaşması için yapılan son idmanın tamamında takımla beraber çalışan Gökhan Gönül'ün, teknik patron Yanal tarafından riske edilmemesi, Kesimal'ın yeniden A takım ile sahalara dönme ihtimalini arttırıyor.

Gökhan Gönül'ün yokluğunda sağ bek mevkiinde genellikle Bekir İrtegün'e görev veren deneyimli teknik adamın, Gönül'ü Kasımpaşaspor karşısında riske etmemesi durumunda bu mevkiiye Bekir İrtegün'ü, Bekir İrtegün'den boşalan stoper mevkiine de Serdar Kesimal'ı monte etme ihtimali bulunuyor.

Fenerbahçe'de ayrıca stoper mevkiinde de görev alabilen bir başka isim olan Michal Kadlec'in ise sol kanattaki sıkıntı sebebiyle savunmaın ortasında görevlendirilmemesi bekleniyor. Gökhan Gönül'ün forma giymemesi durumunda Yanal'ın kafasında bir diğer savunma dörtlüsünün ise; Mehhmet Topuz, Bruno Alves, Bekirİrtegün, Michal Kadlec olduğu öğrenildi.

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!