comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye Fransa'dan sürpriz teklif!

15 Şubat 2014, Cumartesi 12:32

Aykut Kocaman döneminde de gündeme gelen Mathieu Valbuena, yüksek maliyeti nedeniyle Fenerbahçe forması giyememişti. Sarı-Lacivertli yönetim menajerlerden gelen sürpriz teklifi Ersun Yanal'a iletirken, diğer adaylarla ilgili araştırmalar da sürüyor.

Süper Lig'de en yakın rakibi Galatasaray'ın 4 puan önünde zirvede bulunan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları çok gizli bir şekilde yütürülüyor...

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sunduğu rapor sonrasında '10 numara' pozisyonunda oynayan bir yıldızı kadroya katmak için çalışmalar başlatan Sarı-Lacivertli yönetimin gündemine yeni bir isim girdi. Şu ana kadar sadece Hamburg formasını giyen Rafael Van der Vaart için temaslarda bulunan yönetime Marsilya formasını giyen Mathieu Valbuena'nın önerildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Fransız yıldızın menajerinin, transferi için Fenerbahçe ile temase geçtiği belirlendi. Dünya Kupası'nda Fransa formasını giyecek olan29 yaşındaki futbolcunun Marsilya'dan ayrılacağı konuşuluyor.

KOCAMAN ÇOK İSTEMİŞTİ AMA...

Fenerbahçe yönetimi gelen bu sürpriz öneriyi Ersun Yanal'a iletirken, listedeki diğer isimlerle ilgili çalışmalar da sürüyor. Valbuena'nın ismi Aykut Kocaman döneminde de Sarı-Lacivetliler'in gündemine gelmişti. Kocaman transferin gerçekleşmesini çok istese de, yüksek maliyet nedeniyle sonuç alınamamıştı

BU SEZON 26 MAÇTA 2 GOL ATTI

KISA boyuna rağmen güçlü fiziği ve müthiş çabukluğu ile tanınan Mathiue Valbuena, forvet arkası ile her iki kanatta görev yapabiliyor. Bu sezon Marsilya formasıyla Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi'nde 26 maça çıkan Fransız yıldız 2 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Valbuena'nın takımıyla 2017'ye kadar sözleşmesi var.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!