comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe yara sarmak istiyor

15 Şubat 2014, Cumartesi 12:31

Spor Toto Süper Lig'de son iki maçta 6 puan kaybeden sarı-lacivertliler, yarın Kasımpaşa ile sahasında oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak lider Fenerbahçe, yarınki maçta "yara sarmak" istiyor.

Ligdedeplasmanda oynadığı son iki maçta 6 puan kaybeden sarı-lacivertliler, seyircisinin önünde Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılarak, iki haftanın ardından galip gelmeyi hedefliyor. İkinci yarının ilk maçında Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 10'a çıkaran Fenerbahçe, deplasmanda 21. haftada Eskişehirspor'a 2-1, 22. haftada da Sivasspor'a 2-0 yenilince sarı-kırmızılı takımla arasındaki puan farkı 2 haftada 4 puanadüştü.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

SAVUNMA VE HÜCUMDA SIKINTI YAŞANIYOR

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı öncesi sakat vecezalı oyuncular nedeniyle savunma ve forvette sıkıntı yaşıyor.

Sarı-lacivertlilerin savunma oyuncularından Egemen Korkmaz kırmızı kart, Caner Erkin ise sarı kart cezası nedeniyle yarınki maçta yer alamayacak. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün durumu ise bu akşam yapılacak antrenmandan sonra belli olacak.

Fenerbahçe forvette de sakatlıklar nedeniyle zor durumda kaldı. Sakatlıkları bulunan forvet oyuncuları Sow ve Webo, Kasımpaşa maçında oynayamayacak.

Özel program dahilinde çalışan Meireles ve Cristian'ın durumları da son antrenmandan sonra belli olacak.

EMENIKE FORMASINA KAVUŞUYOR

Sarı-lacivertlilerde arka arkaya sakatlanan 3 forvet oyuncusundan Emmanuel Emenike'nin yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta sakatlanan Nijeryalı futbolcunun bacak üst arka adale grubunda biceps femoris kasında ikinci derece kısmi yırtık tespit edilmişti. Eskişehirspor ve Sivaspor maçında formagiyemeyen Emenike, tam olarak hazır olmamasına karşın Kasımpaşa maçında sahada yer alacak.

3 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçında forma giyebilecek oyunculardan 3'ü sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mehmet Topal, Emenike ve Emre Belözoğlu, yarınki maçında oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 22. haftada Elazığspor maçında forma giyemeyecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!