comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'ın şampiyonluk maçları!

15 Şubat 2014, Cumartesi 09:38

Tecrübeli hoca, Kasımpaşa, Elazığspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanmaları halinde şampiyonluk için çok büyük avantaj elde edeceklerini söyledi. “Biz kazanırken, rakiplerimiz puan kaybedecek. Bu da önümüzü açacak” dedi.

 Kasımpaşa sınavı Fenerbahçe için kara bulutları dağıtmak adına çok önemli bir maç… Sarı lacivertliler pazar akşamını iple çekiyor ve bu kritik karşılaşmadan galip gelerek düze çıkmak istiyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal ise şampiyonluk paketini belirledi. Kasımpaşa maçının yanısıra Elazığspor ile deplasmanda oynanacak zorlu mücadele ile Gençlerbirliği sınavlarının da kazanılması halinde mutlu son için önemli bir avantaj sağlanacağından çok emin.

Yanal, futbolcularına bu 3 karşılaşmayı kazanmaları halinde rakiplerinin de puan kaybetme olasılığı nedeniyle farkı tekrar açacaklarını, bunun yanısıra moral olarak üst düzeye çıkacaklarını ifade ederek, “3 maçta 9 puan şampiyonluk anlamına gelir” diyor.

SAKATLAR DA İYİLEŞECEK

Ersun hoca bu 3 karşılaşmanın bitiminde sakatların düzeleceğini ve cezalı oyuncuların da cezasının biteceğini hesaplıyor. Bu plan çerçevesinde de “Ondan sonra önümüzde kimse duramayacak. Ama bu 3 maçta sahada her şeyimizi verip kazanmalıyız” diye oyuncularını motive ediyor.

Fenerbahçeli futbolcular ise Kasımpaşa maçı öncesi çok hırslı ve istekli. Hocalarının sözleri karşısında futbolcuların da 3'te 3 sözü verdiği öğrenildi.

Sivasspor maçında yenilen ilk gol öncesi faule maruz kalan ve tedavisi sürdürülen Gökhan Gönül, zorlu maçlarda ne pahasına olursa olsun oynamak istiyor. Tecrübel futbolcuyla ilgili son kararı Yanal verecek.

“KAYBETTİĞİNİZ GİBİ KAZANACAKSINIZ”

Yanal, futbolcularıyla yaptığı toplantıda çok farklı bir yaklaşım sergiledi. Özellikle oyuncularının hiçbir hatasını gündeme getirmeyen tecrübeli çalıştırıcı, olumlu hareketleri ön plana çıkarttı ve “Sizler kaliteli futbolcularsınız. Hatalar yapsanız da bu hataların telafisini de en iyi siz yaparsınız. Hiç endişelenmeyin ve sadece işinize konsantre olun. Nasıl iki maçı kaybettiysek önmümüzdeki maçları da siz kazanacaksınız. Çözümü hep birlikte bulacağız” diye konuştu.


Kaynak:Hürriyet


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!