comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

FB TV'de hakemler için şok iddia...

14 Şubat 2014, Cuma 10:35

Son günlerde hakemler konusunda şikayeti artan Fenerbahçe kulübünde, takımın resmi televizyonundaki bir programda hakemler derneğinde hakemlerin kendi arasında yaptığı konuşma için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Yunus Yıldırım şokuyla sarsılan Fenerbahçe'de, önce "Tarafsız Bölge" programında Aziz Yıldırım'ın "TFF'de de paralel yapılanma var" sözü dikkatleri çekti, daha sonra ise Fenerbahçe TV'de yapılan bir programda çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

FAAL HAKEMLER VE GÖZLEMCİLER DERNEĞİNDE GEÇTİĞİ İDDİA EDİLEN O KONUŞMA

Fenerbahçe TV'deki Futbol Dosyası programına katılan tecrübeli gazeteci ve köşe yazarı Onur Belge; "Salı günü (11 Şubat 2014)sabahı bana bir telefon geldi. "Onur Ağabey, merhaba. Ben hakem işlerinin içerisinden biriyim. Ağabey bir süre önce, Trabzonspor ile berabere kalıp şampiyonluğu verdiği senenin haftaları. Ağabey bir toplantı oldu. Aziz Yıldırım'a kızmıştı bu hakemler, biraz sert konuştuğu için. Fenerbahçe o sene de şampiyonluğa gidiyordu. Faal Hakemler ve Gözlemciler Derneği'nde hakemler konuşuyor. Bu toplantıda Yunus Yıldırım ve Selçuk Dereli'nin adı zikredildi. Bir iki isim daha söylendi. Fırat Aydınus var mıydı, bilmiyorum. "Bana verin de göstereyim gününü, bana da bağırsın" falan demiş içlerinden biri. Bu söz üzerine Mustafa Çulcu; "Saçmalamayın, hakemliğinizi yapın" diye olayı bastırmaya çalışıyor" dedi.

Belge, sözlerine şöyle devam etti: "Bilenler vardır mutlaka. Bilenler işin gerçeğini anlatsın ama o arada eski hakemlerden yorumculardan bazıları hakemleri arıyor; "Arkanızdayız, yürüyün, korkmayın" falan, böyle yüreklendirmeler var. Zaten bu sözlerini programlarda dasöylüyorlar. Günahlarını alıyorsam affetsinler ama bana doğruyu anlatsınlar. Ya desinler ki "Yok böyle bir şey" ya da desinler ki; "Şu lafışu, şu, şu adamlar etti. Delikanlıysan ortadan da söyleyeceksin. Gizli kapaklı yerde söyleyeceksin" diyerek iddiasını noktaladı.

Hakemler derneğinde hakemler arasında geçtiği bu konuşma için MHK'nın bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!