comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

O an: 'Nasıl ağlamayayım Ahmet Bey?'

14 Şubat 2014, Cuma 09:33

Tarafsız Bölge'nin son dakikalarında gözyaşlarına hakim olamayan F.Bahçe Başkanı, dinlenme salonuna gözlerini silerek gitti. Yıldırım, “Duygu patlaması yaşadınız” diyen Ahmet Hakan'a, “F.Bahçeliler'in yaptıkları karşısında duygulanmamak mümkün mü” dedi.

Türkiye'nin gözü önceki akşam CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programının üzerindeydi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım,yaklaşık 2.5 saat süren programın son anlarında taraftarların kendisine Metris'teyken gösterdiği ilgiyi anlatırken gözleri doluyor ve program orada Ahmet Hakan tarafından sona erdiriliyordu.

Yayın öncesi Aziz Yıldırım, Ahmet Hakan'a şöyle demişti: “Ne isterseniz sorabilirsiniz. Saat de önemli değil. Program süresinin ucu açık olsun…”

"SONUNA KADAR İYİ DAYANDINIZ"

İşte o dakikadan sonra neler yaşandığı aslında çok güçlü bir adamın insani yanını ortaya koymak adına çok önemliydi. Stüdyodan orada bulunan Fenerbahçelilerin alkışlarıyla ve hızla ayrılan Yıldırım göz yaşlarına hakim olamıyordu.

Konuk odasına kadar göz yaşlarını silerek hızlı adımlarla yürüdü ve masaya oturdu. Az sonra yanına programı hazırlayan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan geldi;

- Aziz Bey, son ana kadar çok iyi dayandınız ama bitirirken bir duygu patlaması yaşadınız...

SOSYAL MEDYA MESAJLARI VE DESTEK MAİLLERİ

Yıldırım hala o anların etkisindeydi...

- Nasıl ağlamayayım Ahmet Bey? Düşünsenize, yılbaşı gecesi gelip orada toplanmışlardı. Babalar gününde oradaydılar. Duygulanmamak mümkün mü?

Ahmet Hakan, Yıldırım ile programın değerlendirmesini yaparken Fenerbahçe'nin iletişim ekibi sosyal medyadan gelen mesajları ve kulübe gelen destek maillerini gösterdi. Yıldırım buruk bir tebbessüm ile baktı.

‘İLACINI İÇ BAŞKANIM' İLGİ ODAĞI OLDU

Programda aranın ne zaman verileceği de yayın ekibi ile uzun uzun görüşüldü. Çünkü Aziz Yıldırım, taraftardan gelecek mesajlara önem veriyordu. Kendisi ile birlikte gelen iletişim ekibireklam arasında hemen yanına gitti ve gelen yorumları iletti. Yıldırım bu kısa görüşmenin ardından ikinci bölümde verdiği mesajları daha danetleştirdi.

Araya girildiği anda, ekrandan görüntü gidip, sesler hala yayından alınmamışken, Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun “İlacınızı için başkanım” sözlerinin duyulması sosyal medyada büyük yankıyarattı. Uslu'nun uyarısı sonrası Yıldırım, cebinde bir poşet içerisinde bulunan ilacını çıkarıp içti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!