comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'dan flaş karar! Gelecek sezon...

14 Şubat 2014, Cuma 09:26

Fenerbahçe'de yeni sınır; 25-26 Ersun Yanalîn takımı için “Takım aşırı yüklemeden yoruluyor, sakatlıklar başlıyor” iddiaları ortaya atılmıştı. Yanal, “Bizim yaşlı bir takımımız var. İstesek de yükleme yapamayız” itirafını yaptı. Fenerbahçe'de gelecek sezondan itibaren transferlerde üst yaş sınırı ise 25-26 olacak...

Fenerbahçe'de son haftalarda kötü sonuçlarla birlikte sakatlıklar da artınca teknik direktör Ersun Yanal hedef haline gelmiş, “Takım aşırı yüklemeden yoruluyor, sakatlıklar başlıyor” iddiaları ortaya atılmıştı.
 
 
Ancak Yanal önceki gün Fanatik'e konuştu, net ifadeler kullandı ve kendini savunurken, “Bizim yaşlı bir takımımız var. İstesek de yükleme yapamayız” itirafını yaptı. Hem bu mesajlar hem de yönetimin tavrı Sarı- Lacivertli takımın yeni bir operasyon hazırlığında olduğunu kanıtladı. Artık Fenerbahçe'de yaşlılara yer yok! İdeal 11'i ligin en yaşlısı olan Kanarya'da kademeli olarak bir revizyona gidilecek.Transferlerde üst yaş sınırı 25-26 olarak konulacak.
 
Bu paralelde daha önce de gündeme gelen Pastore (PSG-24), Mehmet Ekici (W.Bremen-23), Emrah Başsan (Antalya-21) gibi futbolcularla sezon bitmeden görüşme trafiği başlatılacak. Ayrıca A 2 takım da göz hapsinde olacak ve dikkat çeken isimler devre arasında olduğu gibi yine kampa çağrılacak.
 
ORTALAMA YAŞ 29,1
 
Futbolcu     Yaşı
 
Volkan         32
Gökhan       28
Egemen      31
Alves          32
Caner          25
M. Topuz     30
M. Topal      27
Alper           22
Emre          33
Meireles     30
Baroni        30
Webo         31
Emenike     26
Kuyt           33
Sow           27

Kaynak: Fanatik

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!