comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de hedef en az 100 bin

14 Şubat 2014, Cuma 08:33

Bağdat Caddesi'nde pazar günü düzenlenecek organizasyona Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler tam kadro gelecek. Ergenekon ve Balyoz davalarında da aynı sıkıntıları yaşamış kişilerin aileleri ile tüm taraftar gruplarının da bulunacağı yürüyüş için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi

Fenerbahçe'nin pazar günü Kasımpaşa ile Şükrü Karacoğlu Stadı'nda oynacağı maç öncesi Bağdat Caddesi'nde düzenlenecek olan “Türkiye için Adalet, Fenerbahçe için Adalet” yürüyüşü nerekor bir katılımın olması bekleniyor.

Başkan Aziz Yıldırm ve yönetim kurulunun da katılacağı organizasyon için sadece sarı-lacivertli taraftarların değil, Galatasaray ve Beşiktaşlılar'ın da yoğun ilgi gösterdiği ve Suadiye ışıklardan başlayacak yürüyüşte 100 bin kişiye ulaşabileceği bildirildi.

Türkiye ve yurt dışındaki Fenerbahçe derneklerinin dışında tüm taraftar gruplarının da davet edildiği ve hemen hemen herkesten olumlu yanıtlar geldiği belirtildi. Balyoz ve Ergenekon davalarında da haksızlık ve sıkıntılar yaşayan kişilerin ailelerinin de yer alacağı yürüyüşte Genelkurmay eski başkanı İlker Başbuğ'un ailesinin de bulunacağı bildirildi. İstanbul dışındanda binlerce kişinin Bağdat Caddesi'ne geleceği tarihi gün için hazırlıkların tamamlandığı, uzun yıllar sonra en dikkat çekecek organizasyona imzaatılacağı kaydedildi.

Başkan Aziz Yıldırım da CNN Türk'teki programda yürüyüş için “Fenerbahçe için, Türkiye için ve herkes için adalet sloganı olacak. Küfürsüz, hakaretsiz, sessiz çığlık olmak üzere orada bulunacağız. Gecemi gündüzümü 16 yılımı verdim. İyi ki vermişim diyorum. Fenerbahçe ile Aziz Yıldırım arasındaki bağı, mahkeme kararları, iftiralarla koparılamaz” ifadelerini kullanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!