comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal kararsız kaldı

13 Şubat 2014, Perşembe 17:01

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakat ve cezalılar yüzünden teknik direktör Ersun Yanal'ın kanatlarda oynatacağı isimler konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. 

Fenerbahçe'de Pazar günü oynanacak Kasımpaşa öncesinde sakat ve cezalıların çokluğu Teknik Direktör Ersun Yanal'ı alternatif taktikler üzerinde düşünmeye zorluyor. Yanal'ın sezon başından beri çok iyi çalışan sağ ve sol kanat organizasyonlarından eksikler nedeniyle birini feda etmeye hazırlanıyor. 
 
Sol kanatta Caner'in yanısıra Moussa Sow'un da olmayışı Ersun Yanal'ı zorunlu değişikliklere iterken, Caner'in yerine ofansif bindirmeleri daha az olan Kadlec'i, Sow'un yerine de orta sahadan bir ismi çekmeyi planladığı, bununda sağ kanadın ofans gücünü düşüreceğini düşündüğü bildirildi. 
 
Kasımpaşa karşısında kalabalık bir orta saha ve sağ kanat organizasyonları ile gol aramayı planlayan Ersun Yanal'ın yüzünü Gökhan Gönül ve Kuyt'ın yükselen form grafikleri güldürüyor. 
 
Sakatlığını atlattıktan sonra geçtiğimiz hafta takıma dönen Alper Potuk'un performansından da çok memnun olan Yanal'ın genç futbolcuyu ilk onbirde düşündüğü öğrenildi. 
 
Orta alanda Mehmet Topal, Emre, Alper ve Christian Baroni ile kalabalık, oyunu tutan bir orta saha kurgusu hedefleyen Ersun Yanal'ın, rakibe ileride basarak oyun kurmalarına izin vermemeyi planladığı ifade edildi.
 
Son iki haftayı mağlubiyetle kapayan Fenerbahçe'de taraftarlarda takıma destek olmak için seferberlik ilan etti. Sarı Lacivertli taraftarların Kasımpaşa maçının biletlerine yoğun ilgi gösterdikleri ve 52 bin kişilik Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında kendilerine yer bulabilmek için yoğun çaba sarf ettikleri öğrenildi. 
 
Pazar günü Bağdat Caddesine düzenlenecek Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerinde katılacağı yürüyüş sonrası bilet bulamayan taraftarların stad çevresinden takıma destek vermeyi planladıkları da gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!