comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fırat Aydınus krizi!

13 Şubat 2014, Perşembe 09:31

F.Bahçe'de Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasına hakem Fırat Aydınus'un atanması şok etkisi yaparken, camiada olağanüstü hal ilan edildi.

Fenerbahçe'de Kasımpaşa karşılaşmasına hakem Fırat Aydınus'un atanması şok etkisi yarattı. Son olarak 17 Kasım 2012'de Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasını yöneten Aydınus o maçta Fenerbahçeli Caner Erkin'e bir anda gösterdiği kırmızı kart sonrası, Fenerbahçe'de istenmeyen hakem ilan edilmişti. Fırat Aydınus o tarihten bugüne dek Fenerbahçe maçları yönetmedi.

Maraton.com.tr'nin haberine göre geçtiğimiz hafta Sivasspor maçında hakem hataları nedeniyle yenildiğini iddia eden Fenerbahçe, Fırat Aydınus'un maçın hakemi olarak atanması sonrası olağanüstü hal ilan edildi.

Teknik direktör Ersun Yanal ve yöneticiler, futbolcularla tek tek görüşerek maça kesinlikle ön yargılı çıkmamalarını, hakem Aydınus'la asla polimiğe girmemelerini, hakem kararları sonrası asla itiraz etmeyerek görev yerlerine dönmelerini ve ağızlarından çıkacak her söze çok dikkat etmelerini istediler.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da Fırat Aydınus'un atanması sonrası Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i aradığı ve bu atamanın böyle bir dönemde çok doğru olmadığını söylediği öğrenildi. Yıldırım'ın maçta olabilecek bir hakem hatası sonrası puan kaybedilmesinin telefisi olmayacağını söylediği ve her iki kurumu da çok dikkatli olmaları konusunda uyardığı öğrenildi.

Sosyal medyada ise taraftarlar, MHK tarafından maçlarına Fırat Aydınus'un atanmasını şaka olarak yorumlarken, maçta hakem hataları nedeniyle karşılaşmada olacak bir sıkıntılı bir durumda düşünecekleri tek şeyin 'şampiyonluk yolunda önlerinin kesilmek istediği' olacaktır denildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!