comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın yeni iddiası! Hükümet ve cemaat...

12 Şubat 2014, Çarşamba 23:33

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, kendilerine yapılanın bir operasyon olduğunu söylerken Cemaat ve Hükümet kanadının bu operasyonu üstlenmediğini söyledi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'teki canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, Fenerbahçe'ye yapılan operasyonun şifrelerini ve Başbakan ile Fetullah Gülen ile de görüşmelerini anlattı.

Yıldırım, "Fetullah Gülen'le telefonla görüştüm. Hapisten sonra aradı beni. Beni tebrik etti. Bana geçmiş olsun diledi. Bana karşı kalbinde böyle bir kötülük beslemediğini söyledi." dedi.

Aziz Yıldırım, başbakan ile ilişkileriyle ilgili ise, "Silivri'de ilk yargılanma yaparken, bizim avukatlar hangi iddianameyi okuyorsunuz diye? 2 iddianame varmış. Elle imzalamışlar, düzeltmişler. Skandal tabii. 17 Aralık'tan sonra başbakan bizi daha iyi anlamıştır. Bize tepki olabilir. Bunlar doğaldır. Ben spor kulübü başkanıyım. O da T.C Başbakanı. Ama ben bir bireyim ve değişmem. Biz Atatürkçüyüz, Laikiz ve Cumhuriyetçiyiz." ifadelerini kullandı.

Son olarak Yıldırım, operasyonun bir Gladyo tarafından düzenlendiğini iddia etti: "Bu operasyonu yapanlar belli. Gebze'de bir savcı var. Hepsini tek tek zikretmeye gerek yok. Hapishane'de bir grubun Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalıştığını söyledim. Bu operasyonu yapan kişilerin cemaate yakın olduğunnu kamuoyunda duyuyorduk. Gelenler anlatıyordu. Silivri'de açık açık bu bir şike davası değil ve siyasidir dedim. Yukarıda bana böyle bir şey olmadığını fakat tabanda böyle bir operasyonların yapılabileceği söylendi. Hepimiz biliyoruz ki bir gerçek var. 11 yıldır ülkeyi, bu hükümet ve cemaatin desteğiyle yürütüyor. 2008'den beri yaşadığımız olaylar tasvip edilebilir değil. Bu şahıslar kimdir diye sordum? Cemaatten yok bağlantımız dediler. Hükümete yakın insanlar da bizim değil diyor. O zaman bunu bir gladyo yapıyor. 2 tarafa da bağlı olmayan ve 2 tarafa da bağlı hareket etmeyen bir gladyo var. Başbakanın dediklerine göre ise cemaat yapıyor. Ben onun dediklerine göre söylüyorum"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!