comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de ilk yolcu belli!

12 Şubat 2014, Çarşamba 15:33

Fenerbahçe'de gözler Caner Erkin'in bitecek sözleşmesine dönerken, takım içindeki inişli çıkışlı grafiği ile kredisini tükettiği öğrenilen Cristian Baroni ile ayrılık kapıda.

Fenerbahçe'de son yıllarda inişli çıkışlı performansıyla dikkat çeken Brezilyalı futbolcu Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni ile yaşanan birliktelik de son döneme girildi.

Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma noktalarından superFB.com'un ulaştığı bilgilere göre geçtiğimiz sene gelen tekliflere karşın takımda tutulan Cristian Baroni ile Haziran ayında sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

2009 yılından beri Fenerbahçe forması giyen ve vatandaşı Alex de Souza'nın takımdan gönderilmesinden sonra ufak çaplı bir düşüş yaşayan Baroni'nin son haftalardaki formsuzluğu, Fenerbahçe teknik ekibindeki tölerans hakkını bitirdi.

SÖZLEŞMESİNİN  BİTİMİNE 1 YIL VAR

Fenerbahçe'de yaz döneminde gerçekleştirilecek yapılanma ile birlikte Baroni'nin de sözleşmesinin bitimini (2014/2015) göz önüne alarak oyuncu ile yeni bir kontrat imzalamama kararı alındı. Brezilyalı futbolcunun geçtiğimiz sezon biten kontratı opsiyon hakkı kullanılarak uzatılmıştı.

Sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz yaz Roma'dan Baroni için gelen teklifi kabul ederken, Brezilyalı futbolcu İstanbul'da kalmak istediğini belirtince bu transfer gerçekleşmemişti. 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun yazın eski kulübü Corinthians'a dönmesi bekleniyor.

Baroni için Türk takımlarının da yaz döneminde transfer girişiminde bulunması bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!