comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de sakatlık bitmiyor!

11 Şubat 2014, Salı 20:33

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarına devam etti. Adalesinde sertleşme olan Meireles, idmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 16 Şubat Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Futbolcuların, koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenman, çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı.
 
Antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka alt adalesinde sertleşme olan Raul Meireles, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. 
 
EMENIKE, KASIMPAŞA MAÇINDA ZOR...
 
Sağ kasık bölgesinde ağrıları olan Emre Belözoğlu ve Cristian Baroni, antrenmanı takımdan ayrı yaptıkları çalışmayla tamamlarken, Pierre Webo ve Moussa Sow tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Emmanuel Emenike ise takımdan ayrı gerçekleştirdiği özel program ile antrenmanı tamamladı.
 
Fenerbahçe, Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarını 12 Şubat Çarşamba günü, basın mensuplarına kapalı yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Günün ilk antrenmanı saat 11.00'de, ikinci antrenmanı ise saat 18.00'de yapılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!