comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre mağlubiyete üzülmüyor

11 Şubat 2014, Salı 09:32

Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu, 2-0 kaybedilen Sivasspor maçının ardından arkadaşlarına moral verdi.

F.Bahçe'nin yıldız isimleri Kuyt, Meireles ve Sow, Sivasspor yenilgisi sonrası Yunus Yıldırım'ın yönetimine isyan edenlerin başında gelirken Emre Belözoğlu ise bu mağlubiyetin şampiyonluğu getireceğini ifade etti.

Sivasspor'a 2-0 kaybedilen maç sonrası Fenerbahçe soyunma odasında hakeme büyük tepki vardı. Futbolcular, pozisyonları ve 90 dakikayı değerlendirirlerken, kararlara isyan ettiler. En şaşkın isimler ise Dirk Kuyt ve Raul Meireles'ti. "Hayatımda görmediğim hakem hatalarını Türkiye'de görüyorum" sözlerini yineleyen Dirk Kuyt, "Geçen sene Caner söylemediği sözden atılmıştı. Şimdi Egemen yapmadığı faulden kırmızı gördü. Bu olaylar hep bizim başımıza geliyor. Anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

ŞAMPİYONLUĞU BU YENİLGİ GETİRECEK

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, takımla yaptığı toplantıda Eskişehir ve Sivas maçlarını şanssız bir dönem olarak değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti. Tecrübeli oyuncu, "Bizim en büyük şansımız, karakteri düzgün futbolculara sahip olmamız. Zor bir dönemden geçtik. Ama buna noktayı yine biz koyacağız. Ben maç ve sonrasında yaşananları görünce, tüm takımın aynı reaksiyonu verdiğini görünce mağlubiyete üzülmüyorum. Hatta göreceksiniz, Sivas maçı bizim şampiyonluk maçımız olacak. Burada kaybettiğimiz 3 puan ama kazandıklarımız daha fazla. Bu birliktelik şampiyonluğun habercisi" dedi.

5. HAKEM NE İŞ YAPAR, NİYE VAR!

Geçen sezon Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Meireles, "Ben tükürmediğim halde tükürükle suçlandım. Bunların üst üste gelmesi bence tesadüf değil" ifadesini kullandı. Sow ise çizgi hakeminin varlığını sorgulayarak "Eğer oradaki hakem, bu pozisyonu göremeyecekse, neden orada görev yapıyor? Her sporcunun, hakemin şanssız olduğu anlar vardır. Ama bu kesinlikle öyle bir pozisyon değildi. Burada verilen karar çok tuhaf. Kabul etmek mümkün değil" şeklinde konuştu.

ONURUMUZSUNUZ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maç sonunda ve yolculuk esnasında futbolcuları tek tek teselli etti. Yıldırım, herkesin kafasının yukarda olmasını isterken "Bu sene ki mücadele bizim onur mücadelemiz. Sizler de verdiğiniz mücadeleyle bizim onurumuzsunuz. Ben sizlere sonuna kadar inanıyorum. Şampiyonluk gelse de gelmese de elinizden geleni yapacağınızdan hiç şüphem yok. Moralinizi bozmadan futbolunuzu oynamaya devam edin şampiyonluk gelir" dedi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ BEYLER!

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, tüm yaşananların ardından soyunma odasında takımı kendisiyle baş başa bıraktı. Bir süre futbolcuların sakinleşmesini bekleyen Yanal, en son soyunma odasına girerek kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Siz elinizden geleni yaptınız. Hala avantajlı olan biziz. Savaşacağız, yeniden kazanmaya başlayacağız. Puan farkını açacağız" dedi. Yanal sözlerini yüksek sesle "Bu takım şampiyon olacak beyler" diyerek tamamlarken, soyunma odasında alkış koptu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!