comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Egemen'i yakan Trabzonsporlu çıktı

11 Şubat 2014, Salı 08:33

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın 21. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Egemen Korkmaz'ı Trabzonsporlu Bamba'nın yaktığı iddia edildi.

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın 21. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Egemen Korkmaz'ı Trabzonsporlu Bamba'nın yaktığı ortaya çıktı.

Ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçında bordo-mavili savunma oyuncusunun hakem Halis Özkahya'yı itmesine karşın sarı kartla cezalandırmasının UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg tarafından seminerde ders konusu yapıldığı öğrenildi. Devre arasında Belek'de düzenlenen seminerde Bamba ile Özkahya arasındaki diyaloğu gündeme getiren Uilenberg'in, “Bu pozisyonda hakemin doğrudan kırmızı kart çıkarması gerekiyordu. Oyuncu saha içinde hakemin otoritesini bozamaz. Burada olduğu gibi bozmaya kalkarsa karşılığı direkt kırmızı kart olmalı” ifadeleriyle hakemlere talimat verdiği bildirildi.

Yunus Yıldırım'ın da Egemen Korkmaz'ı kendisine doğrudan temas ederek itmeye çalıştığı için oyundan ihraç ettiği, F.Bahçeli futbolcunun sözlü bir eyleminin bulunmadığı vurgulandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!