comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Genç forvet Semih konuştu!

10 Şubat 2014, Pazartesi 16:35

Fenerbahçe'de forvet oyuncularının yaşadığı sakatlıkların ardından ismi sık sık gündeme gelen Semih Ergün açıklamalarda bulundu.

2009 yılından bu yana Fenerbahçe Futbol Altyapı'da çeşitli yaş kategorilerinde forma giyen sezon başı itibariyle de Fenerbahçe A2 Futbol Takımı'nın formasını sırtına geçiren Semih Ergül futbola başlangıç hikayesini, şu ana kadar ki futbol yaşantısını ve hedeflerini anlattı.

Fenerbahçe'de yaşanan forvet sıkıntısının ardından gözlerin çevrildiği genç golcünün açıklamaları şu şekilde;

Futbol hayatına nasıl girdi? Futbol'a nasıl başladın?

"Herkes gibi ilk olarak sokakta futbol oynamaya başladım. Futbol'da başladığım yıllarda Manisaspor'da forma giyen Meduna'nın kalp krizi geçirdiğini görmüştüm. Bu durum beni oldukça etkilemişti. Sonra o korkuyla voleybol'a yöneldim. 2 yıl okul takımında voleybol oynadıktan sonra sonra tekrar futbol oynamam için babam beni ikna etti. 2009 yılında Bursa'nın Bosch takımında futbol oynamaya başladım. Bursa'da kendi ligimizde şampiyon olduk ve Kocaeli'nde şampiyona'ya katıldık. O şampiyonada Fenerbahçeden Semih Özü hoca tarafından izlendim ve seçmelere davet edildim. Yapılan seçmeler'de hocamız beni beğendi ve 2009 yılı itibariyle Fenerbahçe'de futbol oynamaya başladım."

"FENERBAHÇE'NİN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU GÖRDÜM!.."

2009Yılından bu yana Fenerbahçe'de neler yaşadın?

"Fenerbahçe'de hocalarım sayesinde kendimi çok geliştirdiğime inanıyorum. Altyapı'da gelişmeye açık bir yapı var.U15-U16-U17 ve U18'de oynadım. U16-U17 ve U18'de Takımımızda Türkiye 2. olduk. Ara ara A2 Takımına çıkıyordum ama bu sene tamamen A2 takımında oynamaya başladım. Geçen zaman da Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha gördüm."

Fenerbahçe A2 Futbol takımı'nın şu ana kadargösterdiği başarının sırrı nedir?

"İlk önce takım olarak oynamayı sır olarak gösterebilirim. Saha içindeki arkadaşlığımız saha dışınada yansıyor.Bu başarıyı tamamen takım olabilmeye ve disiplinli çalışmaya bağlıyorum."

"BENDEN BAŞARI BEKLEYEN İNSANLAR VAR"

Son haftalarda performansın çok iyi.. Bu başarıyı yakalayabilmek neler yapıyorsun?

"Bunun böyle olması için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çünkü benden başarı bekleyen insanlar var. Ben öncelikle ait olduğum Fenerbahçe Spor Kulübünü en iyi şekilde temsil etmeliyim. Ben Fenerbahçe sevgisi ile büyüdüm ve şimdi bu forma altında iyi şeyler yapmalıyım. Bu formanın hakkını vermeliyim. Ben de çalışmalarımla, performasımla formanın hakkını verdiğimi düşünüyorum. Benim içimde her daim gol atma isteği olduğuiçin forvette oynamayı çok seviyorum."

Fenerbaçe Futbol takımı ile Antalya kampına katıldın. Antalya'da kamptaki hava nasıldı?

"Ersun hocamız ve teknik ekibi, ve de futbolcu ağabeylerimiz yabancılık çekmeyelim diye bize gayet sıcak ve yakın davrandılar. Ersun Yanal hocamız bizi toplantıya aldı. Bizi Motive etti ve “Size değer vermesek burada olmazdınız” dedi. Kaptan Ağabeylerimiz Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu bizimle yakından ilgilendiler. Her saniyesi dolu dolu geçen bir kamp oldu."

"FENERBAHÇE'DE İSMİMDEN SÖZ ETTİRMEK İSTİYORUM"

Geleceğe Dair Planların ve hedeflerinnelerdir?

"Öncelikle Fenerbahçe A takımına yükselmek ve orada kalıcı olmak istiyorum. Daha sonra ise ismimden söz ettirmek ve Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum. A Milli takıma katılmak ve o formayı giymek ise en büyük hedefim"

Kaynak: fbhaber

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!