comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım'dan futbolculara moral

09 Şubat 2014, Pazar 12:36

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım; Sivas uçağında futbolculara, “Size güveniyoruz. Sene sonunda şampiyon olacağız. Bundan şüphem yok” ifadelerini kullandı

Fenerbahçe bugün oynanacak Sivasspor maçına adeta tüm camia kenetlenerek hazırlandı.

Sarı- Lacivertliler'deteknik ekipten futbolculara, yönetim kurulundan taraftara herkes bu maç için adeta özel motive oldu. Kanarya'da Eskişehirspor yenilgisi sonrası adeta seferberlik ilan edilirken başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu tam kadro maça gitme kararı aldı. Bu şekilde takıma destek çıkanyönetim kurulunun büyük çoğunluğu dün takımla birlikte Sivas'a geldi. Yöneticilerin geri kalanı da bugün maça gelecek.

Takımla birlikte Sivas'agelen Başkan Aziz Yıldırım, uçakta adeta tüm kafileyi motive etti. Yıldırım, konuştuğu birçokfutbolcuya, “Size güveniyoruz. Bu ligin en iyi takımıyız. Sene sonunda şampiyon olacağız” diyerek futbolculara güvenini gösterdi. Ersun Yanal'a dabenzer sözler söyleyen başkan tüm takıma “Yanınızdayız” mesajı verdi.

Uçakta ve otelde adeta bir kenetlenme havası yaşanırken taraftarlar dahem havaalanında hem de otel önünde takıma ve Aziz Yıldırım'a gösterdikleri sevgi gösteriyle bu havaya katkıda bulundular.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!