comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin en çok ona ihtiyacı var!

09 Şubat 2014, Pazar 10:36

Fenerbahçe, ligin en zorlu deplasmanlarından Sivas'ta 3 puan arayacak. Sarı lacivertlilerin en kritik ismiyse Moussa Sow olacak.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'İn 20'inci haftasında Sivasspor karşısına "eksik" bir kadroyla çıkacak.

Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma adreslerinden superfb.com'da yer alan özel habere göre; Forvet hariç diğer tüm bölgelerdeki sakatlık sorunları bir şekilde aşan Fenerbahçe, bu sezon ilk kez forvet bölgesinde 2 ismi birden sakatlığa kurban verdi. 3 forvetle sahaya çıkan sarı lacivertlilerde, toplam forvet sayısının 4, kalan forvet sayısının 2 ve önde oynayabilecek tek ismin Moussa Sow olmasıyla, gözler Senegalli yıldızın performansına çevrildi.

11'İ AŞMIŞTI, 9.5'U GEÇEMİYOR

Sezona Salzburg maçında attığı müthiş golle başlayan ancak sonrasında performansı düştüğü için Yanal tarafından kızağa çekilen Sow, çok çalışması ve 10.500 km'nin altına düşmemesiyle arka arkaya tatmin eden performanslar sunmaya başladı. İlk yarıda 10 gole ulaşan Sow, ikinci yarının başlamasıyla birlikte tekrar duruldu. Konyaspor ve Eskişehirspor maçlarında vasatı aşamayan Moussa Sow, koşu mesafelerinde de 9500 metreyi aşamadı. Sahada durgun gözüken, pozisyon aramayan ve arkadaşlarıyla sahada çok az "birlikte" görünen Sow, golle buluşamadı.

2 MAÇTA SADECE 3 POZİSYON

Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun sakatlığı nedeniyle şu an için rekabetten de uzak olan forvet mevkisindeki tek isim Moussa Sow, ilk 2 maçtaki görüntüsünü devam ettirirse Fenerbahçe'nin de işi oldukça zor olacak. Zira, ilk yarıda sarı lacivertlilerin en çok gol atan ismi olan Moussa Sow, Konyaspor vemaçında 1, Eskişehirspor maçında sadece 2 gol pozisyonuna girip bunlardan faydalanamadı.

Sivasspor karşısında Fenerbahçe'nin en kritik ismi olacak Moussa Sow'un, pozisyon araması, sahada etkin olması ve dolayısıyla 10 bin metrenin üstüne çıkması durumunda sarı lacivertlilerin galibiyete uzanması daha kolay olacak.

HABER-YORUM: HAKAN CELEP


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!