comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de deplasman stresi

08 Şubat 2014, Cumartesi 14:37

Spor Toto Süper Lig'de yarın dış sahada Sivaspor ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, bu sezon 3 yenilgisini de deplasmanda aldı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, dış sahadaki maçlarda zorlanıyor. Bu sezon kendi sahasında maç kaybetmeyen sarı-lacivertliler, 3 yenilgisini de deplasmanda aldı.

Sezona deplasmanda TorkuKonyaspor yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, 16. haftada Karabük'te KardemirKarabükspor'a ve 19. haftada da dış sahada Eskişehirspor'a mağlup oldu.

SON DAKİKA GOLLERİYLE 3 PUANLAR

Deplasmanda zorlanan Fenerbahçe, dış sahada kazandığı 6 maçın üçünde uzatmadakikalarında, ikisinde de son dakikalarda attığı gollerle 3 puan aldı. Ligin 4. haftasında Kasımpaşadeplasmanında iki kez yenik duruma düşen sarı-lacivertliler, 90+4. dakikada Webo'nun attığı golle maçı 3-2kazanmayı başardı. Fenerbahçe, 8. haftada da Kayseri Erciyesspor ile dış sahada oynadığı maçta 90+4. dakikada Emenike'nin golüyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Ligde 10. haftada Bursa deplasmanında da90+1. dakikada Batalla'nın beraberlik golüne engel olamayan sarı-lacivertliler, 2 dakikasonra, 90+3. dakikada Egemen Korkmaz'ın golüyle maçı 3-2 kazanıp, 3 puan aldı. Dış sahada 12. haftada Medical Park Antalyaspor'u 89. dakikada Sow'unattığı golle 2-1 yenen Fenerbahçe, 14. haftada da Çaykur Rizespor'u 83. dakikada Webo'nun golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.Fenerbahçe, 6. haftada Ankara deplasmanında ise Gençlerbirliği'ni 60. dakikada Kuyt'ınattığı golle 1-0 yendi.

 

DEPLASMANDA SIKINTI YAŞIYOR

Fenerbahçe, deplasman maçlarında kendi sahasında attığından daha az gol atıyor.

Dışsahada 9 maçta 17 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde 14 gol gördü. Fenerbahçe, busezon kendi sahasında oynadığı 10 maçta ise fileleri 29 kez havalandırırken, sadece 8 gol yedi.

Sarı-lacivertliler, deplasmanda kazandığı 6maçta da rakiplerini 1 farkla yenebildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!