comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım'dan sanık asker yakınlarına destek!

08 Şubat 2014, Cumartesi 14:37

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: "İnanıyorum ki kısa zamanda hepimizin acıları bitecektir. Hepimiz gerçek yargıda yargılanarak temiz olduğumuzu bu ülkede göstereceğiz"

Balyoz ve Ergenekon davaları sanıkların ailelerinin oluşturduğu Vardiya Bizde Platformu, "Sessiz Çığlık" adını verdikleri eylem için 72. kez Beşiktaş Meydanı'nda birarayageldi.

Gruba Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da destek verdi. Ailelerin yaptığı basın açıklamasının ardından meydana gelen Aziz Yıldırım kısa bir konuşma yaptı. Yıldırım, "Hepinize iyi günler diliyorum. Hepinize geçmiş olsun.Buraya acınızı paylaşmak için arkadaşlarla geldik. Buradan maça gideceğiz, çok kısa kalacağız burada. Ama inanıyorum ki kısa zamanda hepimizin acılarıbitecektir. Hepimiz gerçek yargıda yargılanarak temiz olduğumuzu bu ülkede göstereceğiz. Hepinize tekrar geçmiş olsun diyorum, Allah razı olsun" diyekonuştu.

Avukatlarının yeniden yargılanması için mahkemeye talepte bulunduğu hatırlatılan Yıldırım, "Haberim yok" dedi. Aziz Yıldırım aracına binerek alandan ayrıldı. AzizYıldırım, futbolda şike davasında 6 yıl 3 aylık hapis cezası almış. Cezası Yargıtay 5. Dairesi tarafından da onanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!