comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal çok rahatsız! "Geride değiliz"

08 Şubat 2014, Cumartesi 13:23

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, antrenman sırasında oyuncularına; ''Avantajlı olan taraf biziz. Şimdi Sivas maçıyla yeni bir seriye başlamak istiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehir karşılaşmasının ardından kamuoyunda yaratılan 'Acaba şampiyonluk gidiyor mu?' algısından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
 
Ligde hâlâ önemli avantaja sahip olduklarının altını çizen başarılı teknik direktör, yardımcılarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde Eskişehirmağlubiyetini 'İş kazası' şeklinde yorumladı.
 
"7 puan önde olan biziz, 7 puan geride değil" diyerek F.Bahçe'nin puan tablosunda lider olduğunu vurgulayan Ersun Hoca, herkesten eleştirilere kulaklarını tıkamalarını istedi.
 
Sivas deplasmanını çıkışa geçmek için önemli bir fırsat olarak gören Yanal, bu hafta kazanmaları halinde rakiplerini ciddi şekilde baskı altına alacaklarını belirtirken, şu ifadeleri kullandı:
 
'ES-ES İŞ KAZASI'
 
"Eskişehir, galibiyeti kaçırdığımız bir maç oldu. Kuyt o golleri atsa şimdi başka şeyleri konuşuyorduk. Karabük'de de 3 puan bıraktık ancak o gün gerçekten de kötü oynadık. İstediğimiz organizasyonları gerçekleştiremediğimiz gibi ben de takımımı tanıyamadım. Zeminin buzlu olması futbolumuzu da etkilemişti.
 
Ancak Eskişehir maçında durum farklıydı. Maçı istedik, çabaladık ve pozisyonlara girdik ama çeviremedik. Sonuç olarak bir duruş gösterdik ve teslim olmadığımız gibi elimizden gelenin fazlasını yaptık. İş kazası olarak baktık ve artık bu maçı unuttuk. Şimdi Sivas maçıyla yeni bir seriye başlamak istiyoruz. Taraftarımız, yönetim kurulu ve başkanımızla tek yürek olduk."

Kaynak: Vatan

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!