comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alper yarın sahada

08 Şubat 2014, Cumartesi 10:35

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, 3 puan almayı hedefliyor. Sakatlığı düzelen Alper Potuk, özel olarak dizayn edilen omuzlukla forma giyebilecek

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, İstanbul'a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Ligde geçen hafta dış sahada Eskişehirspor'a 2-1 yenilensarı-lacivertliler, Sivas deplasmanından 3 puanla dönerek, zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı düzelen Alper Potuk'un Sivasspor maçında özel olarak dizayn edilen omuzlukla forma giymesi bekleniyor. Antalya'daki devre arası kampının son gününde Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımıyla oynanan hazırlık maçında omzunun üzerine düşerek sakatlanan ve sol omzunda yırtık tespit edilen Alper Potuk, Torku Konyaspor ve Eskişehirspor maçlarında forma giyememişti. Alper, Sivasspor maçında oynarsa iki haftalık aradan sonra formasına kavuşacak.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacakSivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

EMENIKE VE WEBO'NUN SAKATLIĞI VAR

Fenerbahçe'de Sivasspor maçıöncesi golcü futbolcular Emenike ve Webo'nun sakatlığı bulunuyor.

Emenike, salonda ve sahada takımdan ayrı çalışmalarına devam ederken, en az 4hafta sahalardan uzak kalacak Webo ise özel program dahilinde çalışıyor.

SARI KART CEZA SINIRINDAKİ FUTBOLCULAR

Fenerbahçe'de 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Caner Erkin ve Emre Belözoğlu, Sivasspor maçındaoynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 21. haftada Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Emenike de sarı kart ceza sınırında yer alıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!