comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal'ın en çok çekindiği oyuncu!

07 Şubat 2014, Cuma 08:35

Sağ bek oynamasına rağmen ileri çıkışları, yaptığı asistler ve ortalar ile Sivas'ınen önemli silahı olan Brezilyalı yıldız Cicinho için Yanal özel önlem almayı düşünüyor.

Fenerbahçe teknik heyeti, Sivasspor maçı için çalışmalarına ve analizlerine yoğun şekilde devam ederken, rakibin en tehlikeli isminin Cicinho olduğu sonucuna varıldı.

Sağ bek pozisyonunda oynamasına rağmen ileri çıkışları, yaptığı asistler, ortalar ve top hakimiyeti ile Sivasspor'un en önemli hücum silahı olan Brezilyalı futbolcu için Teknik Direktör Ersun Yanal'ın özel önlem almayı düşündüğü bildirildi.

Cicinho'nun çıkışlarını durdurma planları yapan Yanal bu sayede Sivasspor ataklarının da daha başlamadan önüne geçmeyi hedefliyor.

Caner ve Sow uyarıldı

Brezilyalı yıldız bu sezon özellikle attırdığı gollerle dikkat çekiyor. İlk yarıda 8 asist yapan Cicinho, ceza sahası bölgesinde tüm rakipler için kâbus oluyor. Bu yüzden tecrübeli oyuncunun karşısında oynayacak Caner ve Sow ikilisinin özel olarak hazırlandığı ve teknik heyet tarafından uyarıldığı öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!